Noel_Gallagher

EKSKLUZIVNA MTV PREMIJERA

NOEL GALLAGHER „THE DEATH OF YOU AND ME“

 

MTV i Universal Music sa velikim zadovoljstvom najavljuju ekskluzivnu premijeru novog spota Noela Gallaghera  za numeru „The Death of You and Me“, koju ćete moći da pogledate u subotu, 6. avgusta u 12:00, u okviru 3 from 1 emisije.

Nakon raspada benda Oasis 2009. godine, u kojem se Noel proslavio kao gitarista, tekstopisac i prateći vokal, na red je došla i njegova solo karijera i novi, dugo iščekivani album „Noel Gallagher’s High Flying Birds“. Prvi singl je upravo pesma „The Death of You and Me“. Dok tekst i melodija donose prepoznatljiv Noelov stil, primesi kvazi-vestern tonova i Noelova usavršena vokalna interpretacija, pokazuju da će njegov debi solo album otići korak dalje od onoga što je do sada radio u Oasisu.

Povezana vest:  Avangardni slovenački sastav Lajbah zatvara 20. Belef

„Veoma je teško pričati o sopstvenoj muzici. Šta da kažem? Veoma mi se sviđa, fnatastična je“, neskromno je prokomentarisao Noel svoj novi album koji bi trebalo da izađe 17. oktobra za njegovu izdavačku kuću Soul Mash. Album je bio sniman u Londonu i Los Anđelesu, a producent je Dave Sardy koji je producirao Oasisove albume Don’t Believe the Truth (2005) i Dig Out Your Soul (2008).

Povezana vest:  Muzička diva Gabi Novak u Čarobnoj ljubavnoj priči

Režiju spota za pesmu „The Death of You and Me“ potpisuje Mice Bruce, a snimljen je u Holivudskom studiju Club Ed koji je prvobitno bio izgrađen za potrebe filma „Eye Of The Storm“.

Ne propustite premijeru spota „The Death of You and Me“ koju izvodi Noel Gallagher u subotu, 6. avgusta u 12:00.