Cheryl Cole_leaving_studioPaparaci tvrde da ja Šeril Kol najdosadnija žena na svetu

Paparaci u Holivudu proglasili su pevačicu Šeril Kol najdosadnijom ženom na svetu. Tvrde da uopšte nije zabavna, ne radi ništa zanimljivo i opsjednuta je svojom privatnošću.

Britanska pevačica protekli mesec boravila je u hotelu Sunset Marquis u Holivudu, vodeći veoma povučen život. Britanski mediji navode da je tokom boravka u hotelu radila na svom trećem studijskom albumu, s obzirom da se u podrumu hotela nalazi studio u kojem su već snimali Džastin Timberlejk, Bono i Robi Vilijams.

Povezana vest:  Ališa Kiz i Blek Ajd Piz na koncertu uoči Mundijala

Otkako je došla u hotel Šeril je vodila jako miran život, stoga su je novinari i fotografi proglasili „dosadnjakovićkom“.

-Ona nikad ništa ne radi. Ona nam je čist gubitak vremena. Zaista je najdosadnija žena na svetu – kazao je jedan iznervirani fotograf.

Jedan radnik hotela je također kazao da se na račun pevačice zbijaju brojne šale, jer je potpuno opsednuta svojom privatnošću.

Povezana vest:  Konkurs za volontere na Nišville jazz festival otvoren od 1. juna do 10. jula

-Ona nikad ništa zanimljivo ne radi. Ode u teretanu, na bazen ili radi. I to je sve – potvrdio je još jedan fotograf.

Muzičarka uglavnom ruča u svojoj sobi. Najčešće naručuje pahuljice, voće i salate, a povremeno s bratom izađe na ručak u restoran, objavili su britanski mediji.