Veliki koncert Velikog prezira u Domu omladine
Veliki_prezirAlternativni rok sastav „Veliki prezir“ 24. marta u Domu omladine Beograda koncertno će promovisati nedavno objavljeni novi album „Nikad je kraj“ (B92), koji je najavljen hit spotom „No no“.
-Sigurno je to naš najveći koncert u proteklih desetak godina. Baš smo ambiciozno krenuli da ga radimo. Sviraćemo gotovo sve pesme sa ‘Nikad je kraj’, kao i presek sa ostalih. Biće gostiju iznenađenja i očekujem da će biti lepo – rekao je frontmen „Velikog prezira“ Vladimir Kolarić-Kole.
Pred koncert „Veliki prezir“ planira početkom marta da objavi drugi spot „Svi se spustite na pod“, koji je urađen na sliccan jednostavan način kao prethodni „No no“, u kojem Kolarić šeta Beogradom dok mu glavu pokriva velika kocka sastavljena od ogledala.
-Sa spotom ‘No no’ smo hteli da naglasimo da je otuđenje danas prisutno među ljudima, ali da nema razloga za paniku. Ljudi su jako lepo reagovali kada smo snimali spot. Iznenađen sam. Mislio sam da su navikli na svašta i da će biti mirni, ali kada sam stavio (kocku) na glavi bili su zainteresovani da priđu, pogledaju, popričaju i pipnu – kaže Kolarić.
Povezana vest:  Cheryl se vratila!