KKN__divni_dani_video

MTV PREMIJERA KANDA, KODŽA I NEBOJŠA – DIVNI DANI

Ovog ponedeljka, 15. avgusta u 20:00, premijerno pogledajte novi spot beogradskog sastava Kanda, Kodža i Nebojša za numeru „Divni dani“.

Posle premijere pesme „Pašću u svest“ na MTV kanalu u aprilu, Kanda, Kodža i Nebojša predstavljaju novi spot za pesmu „Divni dani“ sa albuma „Manifest“. Ovaj album, objavljen ove  godine predstavlja novi idejni, koncepcijski i produkcijski iskorak benda, koji nas je već navikao da svakim sledećim albumom nastavljaju da pomeraju standarde koje sami postavljaju. Pesme donose, pored već konstatovane neraskidive veze kafane i rokenrola, i recept za tajnu letenja, kao i teme neophodnosti povremenog padanja u svest, eksplozivni obračun sa krizom morala, ali i optimistično dozivanje divnih dana.

Povezana vest:  Ana Perišić predstavila singl "Ja te ne volim"

Album „Manifest“ sniman je u studiju „Red water“, čime je bend nastavio saradnju sa prošlog albuma sa snimateljem i producentom Andrejom Jovanovićem. Ovo izdanje je uspešno najavio singl „Kafane i rock’n’roll“, koji je na svim relevantnim listama dugo zauzimao prvo mesto, a sajt Popboks ga je proglasio za singl godine.

Da li će i numera „Divni dani“ nastaviti istim stopama uspeha pesme „Pašću u svest“ proverite u ponedeljak 15. avgusta u 20:00, samo na MTV kanalu i na MTV.RS sajtu.

Povezana vest:  Potpredsednik Warner Brosa gostovao na Mikser festival