brunomars_rl

BRUNO MARS NASTUPA NA 2011 MTV VIDEO MUSIC AWARDS

MTV je spremio još iznenađenja! Bruno Mars će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli MTV Video Music Awards kao najnoviji artist koji će se pridružiti fantastičanom spisaku VMA izvođača. Sa ovim nastupom i četiri VMA nominacije, uključujući i onu za „Spot godine“ (Video of the Year), multitalentovani pevač, muzičar, tekstopisac i producent, nastavlja sa neverovatnim uspehom. Bruno iz sebe ima impresivnu godinu, sjajni debi album „Doo-Woops & Hooligans“, neverovatne saradnje i produciranje nekih od prošlogodišnjih hitova kao što su “Nothin’ On You,” sa B.o.B., “Billionaire” sa Trave McCoy i“F***k You! (Forget You)” sa Cee Loo Green-om kao i “Just The Way You Are,” “Grenade” i “The Lazy Song.”

Povezana vest:  Exit R:brendira Srbiju

I prva runda prezentera na VMA 2011 je već objavljena! Na pozornici će se pojaviti Jonah Hill iz predstojećeg filma „Moneyball“, Teflon Don aka The Boss Rick Ross, Seth Rogen iz filma „50/50“, platinasti izvođač i dobitnica Emmy nagrade, glumica Selena Gomez, iz popularne reality emisije „Keeping Up With The Kardashians“ Kim Kardashian lično, kao i najinovativniji alternativni hip-hop sastav Odd Future.

„Oduševljeni smo što će tako talentovani izvođač kao što je Bruno Mars da nastupi na dodeli VMA nagrada“, rekla je Amy Doyle, izvršni producent MTV 2011 Video Music Awards. „On je jedan od najzanimljivijih izvođača današnjice i sa svojom umetničkom svestranošću, definitivno će njegov nastup odsakati od ostalih“.

Povezana vest:  Prvi album u vidu aplikacije na svetu - Bjork - Biophillia!!

Bruno Mars će se pridružiti predhodno najavljenim izvođačima među kojima su Adele, Lil Wayne, Chris Brown i Young The Giant.

28. dodela nagrada prenosiće se uživo iz dvorane Nokia Theater u Los Angelesu u noći između nedelje na ponedeljak, 28. na 29. avgust u 03:00.

Gledaoci mogu da glasaju za glavne VMA kategorije, uključujući i kategoriju Najbolji novi izvođač (“Best New Artist”) online na vma.mtv.com. Prenos dodele “MTV Video Music Awards” 2011. biće dostupan potencijalnoj publici od preko 1,2 milijarde ljudi preko MTV-jeve globalne mreže od više od 60 kanala koji dosežu do više od 640 miliona domaćinstava širom sveta i putem preko 200 MTV-jevih digitalnih medija.

Povezana vest:  Ida Prester proslavlja 20 godina karijere na koncertu u Beogradu

Da biste pogledali snimak najvećih trenutaka prošlogodišnje dodele, dobili potpuni popis prošlogodišnjih pobednika, pogledali haljine, zvezde i muzičke komentare sa crvenog tepiha dodele, molimo posetite vma.mtv.com.