bir_fest_bina_2010„Kerber“ i „Atomsko sklonište“ za ljubitelje hard roka

Treće veče „Bir festa“ na Ušću obeležio je nastup hard rok grupa „Kerber“ i „Atomsko sklonište“, koji su svoje hitove izveli pred više desetina hiljada posetilaca, a između ostalih nastupile su i grupe „Garavi sokak“, „Savremenaši“, S.A.R.S i „Dubioza kolektiv“.

Ljubitelji težeg zvuka mogli su da noćas uživaju u nastupu legendarne pulske grupe „Atomsko sklonište“, iako su na binu izašli nešto posle jedan sat nakon ponoći.

Repertoar su otvorili pesmom „Čedna gradska lica“, a zatim su ređali hitovi „Pakleni vozači“, „Za ljubav treba imat dušu“, „Olujni mornar“, „Pomorac sam majko“, „Mrav“, „Bez kaputa“.

Povezana vest:  Saška Janks na Beoviziji sa pesmom „Da li čuješ moj glas"

Pre njih dlanove publike zagrejao je hard rok sastav iz Niša, grupa „Kerber“, koja je opravdala očekivanja uz pravi rok zvuk, autorske tekstove i energičan nastup.

Između dva poznata hard rok benda nastupila je grupa iz Švajcarske „The Fires“.

Festival su trećeg dana otvorile grupe „Atlantida“ i „CheGuerilas“, a zatim su se na bini smenjivali „Garavi sokak“, „Svremenaši“, S.A.R.S i „Dubioza kolektiv“.

Povezana vest:  Novi album grupe Jes

Između dva poznata hard rok benda nastupila je grupa iz Švajcarske „The Fires“.

Zvezde muzičkog programa četvrte večeri festivala biće domaći sastav Zemlja gruva, zatim Jura Stublić i „Film“, a očekuje se da u jutarnjim satima trubački orkestar Dejana Petrovića zatvori subotnji program.

Pivopije na Bir festu mogu da uživaju u više desetina vrsta piva, među kojima su i ona sa ukusima limuna, jabuke i borovnice.

Cene piva kreću se od 250 dinara, koliko je potrebno izdvojiti za limenku „Karlsberga“, točeni „Tuborg“ košta 150 dinara, koliko staje i „Lav tvist“ i točeni „Jelen“, dok „Staropramen“ košta 170 dinara.Za kriglu točenog „Ginisa“ treba izdvojiti 320 dinara.

Povezana vest:  Koncert "Najbolje od devedesetih" 11. oktobra u Areni

Svih večeri festivala, koji traje do 21. avgusta, Bulevar Nikole Tesle zatvoren je za saobraćaj u periodu od 18 do četiri sata ujutru.

Prema očekivanjima organizatora, ovogodišnji „Bir fest“ imaće rekordan broj posetilaca, a lane ih je bilo više od 900.000.