Poster_filma_Dejvida_GeteENERGETSKO PIĆE BURN I DEJVID GETA NAJAVLJUJU PREMIJERU FILMA ,,NOTHING BUT THE BEAT’’

 

Dobitnik Gremi nagrade, producent i svetski poznat DJ Dejvid Geta, u partnerstvu sa energetskim pićem burn Kompanije Coca-Cola, predstavlja dugometražni dokumentarni film o svom životu, karijeri i meteorskom usponu od andergraund haus DJ-a do jednog od najtraženijih svetskih DJ-eva i producenata.

Film prati razvoj haus muzike, od andergraud klubova do svetske muzičke scene i sadrži intervjue sa nekim od najpriznatijih umetnika današnjice poput Keli Roulend, Snup Doga, Ludakrisa, Taio Kruza i Ašera, izjave legendi dens muzike Normana Kuka, poznatijeg kao Fetboj Slim, Lorena Garnijea, Dejvida Moralesa, Pita Tonga i nekih od najvećih talenata kojima je Geta pomogao u karijeri i sa kojima je radio na novom albumu – Afrodžeka, Avićija i Nerva. Osim toga, uključuje i snimke napravljene iza scene koji do sada nisu prikazani javnosti.

Povezana vest:  Red Snapper 16. septembra u Domu omladine Beograda

Film „Nothing But the Beat“ je urađen u produkciji burna, a u saradnji sa What A Music, poznatom producentskom kućom Partizan i kompanijom Deviant Ventures. Geta je kroz partnerstvo sa burnom želeo da svojim fanovima ponudi nešto drugačije, a zajednička odluka da naprave prvi dokumentarni film o njegovom životu rezultirala je inspirativnom pričom o njegovom uticaju na popularnu muziku.

Povezana vest:  Selena Gomez: Još je rano za zajednički život sa Džastinom

Dejvid Geta je primer čoveka koji je zahvaljujući ambiciji, neumornom radu i strasti ostvario svoj san. Upravo zato što vrednosti koje on neguje odslikavaju vrednosti ovog brenda, Burn je odabrao Getu za partnera.

Premijera filma ,,Nothing But the Beat’’ zakazana je za kraj avgusta i početak septembra u gradovima širom sveta, a u isto vreme planirana je i premijera istoimenog novog albuma Dejvida Gete.

Povezana vest:  Da li je Rihannin novi dečko igrač bejzbola?

Trejler pogledajte OVDE!