tajciTajčina turneja Ludujemo s dušom pomerena na proleće 2012.

Turneja ‘Ludujemo s dušom’ s kojom će Tajči ponovno zapevati svoje velike hitove u najvećim gradovima u regionu pomera se za proleće 2012. Razlog takve odluke su dodatni pregovori s marketinškim partnerima, koji će, uz Yamaha Entertainment Groupe iz Nashville-a, producirati koncerte rađene po svetskim standardima.

-Žao mi je zbog pomeranja termina turneje, ali publici dugujem pošteni povratak nakon dvadeset godina. Zato smo se odlučili na ovaj potez – izjavila je Tajči i dodala: – Interes publike – mojih prijašnjih fanova a i velikog dela jedne cele nove generacije koja me je iznenadila time što znaju i vole moje hit pesme mi je dodatna motivacija da ne posustanem u želji da na ovoj planiranoj turneji pružim vrhunski muzičko-scenski show.

Povezana vest:  Zvonko Bogdan i Sanja Ilić i Balkanika na manifestaciji „Stari dani“ u Vranju

Ulaznice za prvobitno planirane termine nisu bile puštene u prodaju.

-S obzirom na ekonomsku situaciju u državi, želala sam da cena ulaznice bude pristupačna za sve one koji ponovno žele čuti pesme poput Hajde da ludujemo, Moj mali je opasan ili Bube u glavi. Zbog jako velikog budžeta cele turneje, to u ovom trenutku ne bi bilo moguće, zato smo odlučili sačekati i pomeriti turneju za proleće 2012. godine – kaže Tajči.

Povezana vest:  Koncert Gatuza i Zoran Čalić benda u Mikser Houseu

Do koncerata, popularna muzičarka planira u etar da pusti i nekoliko novih pesama, ali i starih hitova u novom ruhu, koje će snimiti s ekipom vrhunskih američkih i hrvatskih muzičara, s kojima trenutno sarađuje. Sve će to biti uvertira u turneju Ludujemo s dušom, koja se s nestrpljenjem očekuje. Novi datumi koncerata biće objavljeni uskoro.