Leksington bend u šou programu Stars

Milos_Lexington_bendU popularnom muzičkom takmičenju koje su organizovali Radio S i Stars music, kao gost i treći član žirija u utorak 16. februara u emisiji “Stars”, pored stalnih članova žirija Cvete Majtanović i Baneta Opačića, pojavio se popularni sastav Lexington bend, Miloš Maksimović, gitarista Lexington benda nije skrivao oduševljenje pojedinim takmičarima. Osamnaestogodišnji Lazar Isidorović i sedamnaestogodišnja Nevena Đorđević zasenili su i žiri i publiku svojim glasovnim mogućnostima.
U četvrtak u 21.10h na Televiziji Košava ćemo videti koja će četiri takmičara iz šeste grupe odlukom žirija napustiti dalje takmičenje. Video klipovi ovih mladih takmičara sjajnih vokalnih mogućnosti kao i interesantni i žustri komentari njihovih fanova, pa i njih samih, mogu se videti na zvaničnom sajtu www.starsmusic.rs .
Da podsetimo, pobednik prvog serijala multimedijalnog šou programa “Stars” će debitovati na Radijskom festivalu ove godine, steći direktno učešće u Radijskom festivalu sledeće godine, dobiti maxi singl i veliku promociju u javnosti. 

Povezana vest:  Razvela se Dženifer Lopez