celine-dion

Provalio u kuću Selin Dion

 

Jedan 36-godišnjak uhapšen je kada je provalio u kuću pevačice Selin Dion nedaleko od Montreala, pojeo sve iz frižidera i umalo se okupao u njenom kupatilu, prenose svetske agencije. Policija je muškarca uhapsila u ponedeljak u predgrađu Montreala Laval kada se u uključio alarm.

Pop zvezda i njen muž Rene Anželil nisu bili u kući u trenutku provale. Njih dvoje većinu vremena provode na Floridi, a kuću u Lavalu koriste tokom boravaka u Kvebeku.

Povezana vest:  Sergej Ćetković u Beogradskoj areni

Predstavnik za štampu lokalne policija Franko Di Đenova kazao je da se osumnjičeni pripremao za kupanje kada je policija stigla.

-Odvrnuo je slavinu, pripremao se za ulazak u kadu, a uspeo je i da pojede kolače koje je pronašao u frižideru – dodao je.

-Osumnjičeni je silazio niz stepenice i upitao nas: ‘Hej, momci, šta radite ovde'“, ispričao je Di Đenova. „A policajci su odgovorili: ‘Šta vi tražite ovde?’ i uhapsili su ga“, dodao je.

Povezana vest:  Telenor sa muzičarima razmenio znanja o striming servisima i njihovim prednostima

Muškarac je preskočio ogradu kako bi ušao na imanje, a u kuću je ušao kada je u otključanom vozilu pronašao daljinski upravljač za otvaranje garaže. Danijel Bedard iz Lavala optuže je za provalu, krađu automobila i nanošenje materijalne štete.