Kings-of-Leon-bh06STORYTELLERS: KINGS OF LEON

Ovog petka, 9. septembra u 19:40, emisija Storytellers gledaocima MTV-ja pruža poseban uvid u stvaralački proces i jedinstven nastup američkog sastava Kings Of Leon!

U emisiji Storytellers imaćete priliku da zađete u misli i osećanja koja stoje u pozadini pesama najvećih muzičkih zvezda današnjice, dok ih budu uživo izvodili pred publikom u studiju. Priliku da predstave svoju priču imali su članovi sastava Kings Of Leon, u prvoj epizodi tekuće sezone serijala Storytellers, snimljenoj početkom aprila u gradu Frenklin, američka država Tenesi.

Povezana vest:  Kakvu je to važnu odluku donela Selena Gomez?

U intimnoj studijskoj atmosferi, četvorka u sastavu Anthony Caleb Followill (vokal, ritam gitara), Ivan Nathan Followill (bubanj, prateći vokal) Michael Jared Followill (bas, prateći vokal) i Cameron Matthew Followill (solo gitara, prateći vokal) izvela je svoje najpoznatije pesme i, odgovarajući na pitanja publike, govorila o osećanjima, razmišljanjima i situacijama koje su uticale na proces stvaranja muzike benda Kings Of Leon.

Povezana vest:  Bajaga i Instruktori idu preko grane

Svakog petka od 9. septembra u 19:40, nastupiće novi izvođač na Storytellers pozornici, dok su reprize na programu subotom od 22:00 i ponedeljkom od 15:10.