hladnopivo_2011

DUPLA MTV PREMIJERA: Hladno Pivo – “Fotoaparat” i Iskaz ft. Elemental – “Staklena sećanja”

Dupla MTV premijera ovog ponedeljka, 19. septembra, donosi novi spot sastava Hladno Pivo za singl “Fotoaparat”, kao i spot za numeru “Staklena sećanja” u izvođenju Iskaza i zagrebačkog benda Elemental.

-”Fotoparat” je jedna od retkih bezbrižnih pesama Hladnog Piva, koja govori o pošasti digitalnog doba, kada se svi pretvaramo u fotoreportere sopstvenih života. Pesma nam super zvuči uživo, a primetili smo da su fanovi, koristeći svoje fotke sa mora, tokom leta pravili fan-made video klipove koje su kasnije kačili na youtube, pa smo se i mi odlučili za svoju verziju spota. Momci iz PILOTstudija su od gomile nabacanih fotografija napravili zabavan i vedar spot i pogodili feeling pesme u milimetar. Svaka im čast. I dalje ćemo raditi s njima – izjavio je povodom novog spota frontmen Hladnog Piva, Mile Kekin.

Povezana vest:  X FACTOR 2013, Društvene mreže preplavljene komentarima

Ekipa iz PILOTstudija pratila je bend na brojnim putovanjima i od snimljenih materijala složila spot za jednu od najperspektivnijih pesama s albuma “Svijet glamura”.

Novi singl dolazi u trenutku kad grupa najavljuje svoju veliku turneju “Kud Pivo, tud i ja” u sklopu koje će nastupati u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Slavonskom brodu, Beogradu (2. decembar) i drugim gradovima.

Povezana vest:  Prinsovi naslednici prodali prava na neobjavljene pesme

Numera “Staklena sećanja” je drugi singl s albuma “Kritična masa” pančevačkog hip hop sasatva Iskaz, na kojem gostuje grupa Elemental, tačnije pevačica Remi. Video je snimljen u samostalnoj produkciji Iskaza i dela ekipe “15 Minutes Pictures” na lokacijama u Pančevu, Beogradu i Zagrebu, dok se glavni deo priče odigrava na železničkim stanicama u Beogradu i Zagrebu.

Grupa Iskaz se na sceni pojavila pre više od pet godina i dosad je objavila tri albuma, na kojima su sarađivali sa brojnim muzičarima sa ovih prostora, a posebno ističu Elemental, Sunshine, Marčela, Kandžiju, Ajs Nigrutina  i Suida.

Povezana vest:  Prvi Mountain Music fest održava se 20. avgusta na Divčibarama