Rolling Stones

Turneja Stonsa 2012. malo verovatna

 

Pevač „Roling Stonsa“ Mik Džeger izjavio je da je malo verovatno da će legendarni rok bend turnejom obeležiti 50 godina rada. Grupa će taj jubilej obeležiti iduće godina, a spekulacije o turneji pojavile su se kada su članovi benda prošle nedelje primećeni u Londonu.

-Nema razloga da nešto iščekujete. Desi se da bend ostane zarobljen. Ako počne kao bluz bend, uvek na neki način ostaje veran tome – kazao je Džeger londonskom Sanu odgovarajući na pitanje o eventualnoj turneji.

Povezana vest:  Ortodoks Kelts 28. marta u Pozorišnom klubu Zeleno zvono

Pevač je nedavno izjavio da će „Stonsi“ odbiti svaku ponudu da nastupe na otvaranju Olimpijade u Londonu 2012. Džeger trenutno radi sa grupom „Super Hevi“, u kojoj su i Džos Stoun, A.R Rahman, Dejv Stjuart i Dejmijan Marli. Frontmen „Stonsa“ je kazao da ne planira turneju ni sa tim bendom.

-Nismo planirali turneju, ali ako se ljudima to zaista svidi, možda hoćemo. Voleli bismo da izađemo i nešto od toga izvedemo uživo – kazao je.

Povezana vest:  KATY PERRY I ARIANA GRANDE VODE PO BROJU NOMINACIJA NA 2014 MTV EMA

-Čim smo počeli da sviramo zajedno u studiju, sve je bilo na svom mestu i svi ti različiti stilovi nisu delovali kao problem. Nadam se da će se ljudima dopasti.

Debi album grupe „Super Hevi“ biće u prodaji od ponedeljka.