brajan_feri

Brajan Feri sutra u Beogradskoj areni

 

Engleski pevač Brajan Feri održaće sutra koncert u Beogradskoj areni, u okviru turneje na kojoj promoviše novi album „Olympia“, najavila je Arena. Glam pop zvezda Feri dolazi danas u Beograd, a na sceni će ga pratiti bend od 14 članova, među kojima je i njegov sin bubnjar Tara.

Pored pesama sa novog albuma, publika će imati priliku da čuje i hitove „Let“s Stick Together“, „Slave To Love“, „Don“t Stop The Dance“, „Boys and Girls“, „Tokyo Joe“, „In Your Mind“, „These Foolish Things“, „Price of Love“, „I Put a Spell on you“.

Povezana vest:  EYESBURN SE PRIDRUŽUJE GOBLINIMA NA MIKSER FESTIVALU 5. JUNA

U svojoj dugoj karijeri izdao je 13 solo albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže. Od prvih snimaka sa grupom „Roksi mjuzik“ (Roxy Music) početkom sedamdesetih godina, Feri se istakao kao jedinstven izvođač, prepoznatljiv ne samo po svom glasu već i stilu.

Ferijeva vokalna genijalnost leži u njegovoj sposobnosti da pomeša različite muzičke stilove – od francuskih šansona, preko klasičnih kompozicija do hard roka. Feri je trebalo da nastupi u Beogradu 28. aprila, ali je koncert pomeren zbog njegovih zdravstevnih problema.

Povezana vest:  Ovog petka Guano Apes u MTV TakeOveru

Ulaznice za Ferijev koncert prodaju se po cenama od 2.900, 3.500, 3.800, 4.500, 5.500 i 6.000 dinara.