david_geta_i_dalibor

Dejvid Geta dolazi u Beogradu 29. septembra!?

 

Dejvid Geta, predvodnik elektro muzike i jedan od najboljih di džejeva današnjice stiže u Beograd 29. septembra!? Kako portala ATA Stars saznaje iz dobro obaveštenih izvora Geta bi trebalo da poseti Beograd, ne da bi održao koncert već da bi bio na otvaranju svetskog prvenstva u rvanju neolimpijskim disciplinama koje počinje 28. septembra. Geta bi trebalo da se nađe na svečanom otvaranju dan kasnije.

Povezana vest:  Lista 10 najprodavanijih singlova u SAD

Jedan od glavnih „krivaca“ za eventualni dolazak Gete u Beograd je Dalibor Perović, novopostavljeni selektor neolimpijskih disciplina Crne Gore (bivši selektor Srbije) i jedan od organizatora SP u Beogradu.

-Imali smo prve razgovore sa getom još letos kada je imao koncert u Crnoj Gori a od tada pregovaramo za njegov dolazak u Beograd. Geta je više puta boravio u srpskoj prestonici i imao koncerte a ovoga puta bi bio prisutan na jednoj od sportskih manifestacija – rekao je Perović.

Povezana vest:  KERRY KING I TOM ARAYA IZ benda SLAYER VAS POZIVAJU: DOĐITE DA PRAVIMO BUKU

Iako Perović nije hteo da otkriva pojedinosti ostaje da će Geta u Beograd stići 28. septembra a dan kasnije se pojaviti na svečanom otvaranju u hali Banjice gde bi prisustvovao ceremoniji otvaranja SP u rvanju za neolimpijske discipline.