Svi_na_pod!

MTV Premijera: Svi Na Pod! – Lopovska + besplatan download na MTV.rs!

MTV Premijera ovog ponedeljka, 3. oktobra u 20:00, sa ponosom donosi spot za numeru „Lopovska“ beogradskog sastava Svi Na Pod! Kao dodatak ovome, web stranice regionalnog MTV-ja će istog dana postati bogatije za dupli singl „Lopovska“ + „Jutro Posle“ ovog popularnog benda!

Zvezda ovog pravog kratkog filma svakako je glumac Goran Jevtić u ulozi neodoljivog bajkera koji zavodi naivnu konobaricu koju igra front-žena grupe Svi Na Pod!, Bojana Vunturišević. Kafansku storiju o ljubavi i lopovluku ispričale su i uloge brkatog tandema i neotkrivenih glumačkih talenata, kuvara Aleksandra Vanke i frontmena benda Multietnička Atrakcija, Osmana Ahmeda. Spot je ujedno naslovna numera dvostrukog singla na kojem se nalazi i pesma „Jutro posle“, a obe pesme publika od ponedeljka može i besplatno preuzeti sa sajtova regionalnog MTV-a. Ove pesme ujedno su i poslednje singlice sa albuma Prvi! čije će specijalno CD izdanje biti u prodaji širom Srbije i regiona već u oktobru ove godine.

Povezana vest:  Big bend RTS 8. februara u Kolarcu

Realizacija videa za pesmu „Lopovska“ je poverena produkciji TILT, koja je radila i prethodni spot za numeru „Ljubavi“. Tako i ovaj spot potpisuje uigrana ekipa na čelu sa rediteljem Darkom Nikolićem; za montažu je bio zadužen Stevan Marić, dok je direktor fotografije bio iskusni Dimitrije Joković. Stilistiknja Milica Kolarić novi spot obeležila je kostimima iz studija Pull My Daisy, ali i scenografskim rešenjima u vidu velikog broja retkih goblena koji su za ovu priliku ukrasili autentični ambijent beogradskog restorana Holesterol.

Povezana vest:  Adel prodala rekordnih 3,38 miliona kopija albuma "25"