Marakana

Koncert za Kosovo i Metohiju na Marakani

 

FK Crvena zvezda poziva svoje navijače da u subotu 1. oktobra najpre prisustvuju utakmici Crvena zvezda – Radnički (KG) od 18,00 časova a zatim i humanitarnom koncertu pod nazivom “Za naše Kosovo i Metohiju”. Bina za koncert biće, kao i uvek postavljena ispred severne tribine na atletskoj stazi Marakane.

Povezana vest:  REGULATOR, UBRZO POTOM, DINGOSPO DALI I OKO ALEFA 15. MAJA U JAZZ BAR CENTRU

Karta za koncert košta 300 dinara i prodavaće se na blagajnama našeg stadiona u petak od 11,00 do 18,00 časova, kao i u subotu od 11,00 do početka koncerta. Karta za severnu tribinu za utakmicu (sezonske karte za sever neće važiti, samo za sever) protiv Radničkog koštaće 200 dinara i svi koji žele da gledaju novu pobedu naše Crvene zvezde i da prisustvuju koncertu moraju da kupe dve karte. Jednu za koncert, drugu za fudbal. Ovakav scenario je neophodan jer je organizator koncerta udruženje građana “Delije sever” koje već godinama pomaže naš narod na Kosmetu.

Povezana vest:  Niklbek, Linkin Park i AC/DC najprodavaniji u SAD u 2010.

Upravni odbor FK Crvena zvezda je takođe doneo odluku da sav prihod od prodatih karata za severnu tribinu preusmeri takođe za javne kuhinje u enklavama na Kosmetu kojima je pomoć potrebna svakodnevno. Na koncertu će nastupiti Kiki Lesendrić i Piloti, Ivana Žigon i Kosovski Božuri, grupa 357, muzički sastav F4 , THC la Familia i gosti iznenađenja!

Povezana vest:  NAJVEĆA DANCE ARENA EVROPE POMERA GRANICE PRODUKCIJE UZ B2B SETOVE I PROSLAVU DVE DECENIJE DOMAĆE DJ SCENE