florence-and-the-machineEkskluzivna MTV Premijera: Florence + The Machine – Shake It Out

Ovog utorka, 11. oktobra u 12:00, budite uz MTV i pogledajte premijeru novog spota za numeru „Shake It Out“ u izvođenju Florence + The Machine!

Nakon što je pobrala nesumnjive simpatije singlom „What The water Gave Me“ koji ste premijerno mogli da pogledate na MTV-ju, britanska muzičarka Florence Welch i njena „mašina“ spremile su novi spot za singl „Shake It Out“. Ova pesma će se naći na novom studijskom izdanju koje će se zvati Ceremonials, čiju je objavu ova riđokosa umetnica zakazala za 31. oktobar, nedelju dana ranije nego što je prvobitno bilo najavljeno. Produkciju svih trinaest novih pesama potpisuje Paul Epworth.

Povezana vest:  Velika „1003 žurka" na Fristajleru

U pesmi dominira moćan vokal i bubnjevi koji će vas prosto naterati da iz sve snage pevate zarazan refren. „Samo sam želela da se „istresem“, da se oslobodim stvari zbok kojih se kajem, stvari koje me proganjaju. Ovo je jedna od onih pesama koje nastaju u roku od pola sata kada si mamuran. I došla je skoro kao lek za mamurluk.“ Ali pre nego što steknete pogrešnu ideju, Florence je dodala „Ali ne želim da ljudi pomisle da uvek pišem pesme mamurna! Zato što to ne radim! Stavrno ne radim!“

Povezana vest:  Hvaljeni alt-rockeri Wilco nastupiće na INmusic festivalu!

Proverite kako tačno zvuči pesma koja toliko dobra da leči mamurluk u utorak, 11. oktobra u 12:00, samo na MTV-ju.