rihanna_2011Rijana srećna bog uspeha Krisa Brauna

Mlada r’n’b pevačica Rijana izjavila je da je neko vreme bila ljuta na bivšeg dečka Krisa Brauna, ali da je sve to sada iza nje i da joj je drago zbog njegovog novog uspeha u muzici.

Lepotica sa Barbadosa je u intervjuu za Eskvajer rekla da joj je odbojnost koju je osećala prema Braunu „oduzimala previše vremena“, ali da je sada na sve to zaboravila.

Povezana vest:  ELEMENTAL SLAVI IZLAZAK DUPLOG ALBUMA „TIJELO"

-Bilo je previše besa – kazala je 23-godišnja pevačica, dodavši da jedva čeka da vidi Braunov novi prodor u muzici.

Kako prenosi AP, Braun je 2009. osuđen na pet godina uslovne kazne zbog fizičkog napada na Rijanu neposredno pre dodele Gremi nagrada.

Album „Graffiti“ koji je objavio deset meseci posle napada, prilično je loše prošao na tržištu. Njegov najnovi album „F.A.M.E.“, međutim, debitovao je u martu na prvom mestu Bilbordove liste 200 najboljih albuma i ostvario zlatno izdanje, a mnoge numere sa tog albuma, poput Look at Me Now“ i „Deuces“ postali su hitovi.

Povezana vest:  Backstreet boys 15. decembra u Beogradu

-Neverovatan je način na koji je uspeo da se izvuče. Čak i kada je izgledalo da je ceo svet protiv njega – kazala je Rijana.

-Zaista volim muziku koju stvara. Ja sam fan njegove muzike. Uvek ću to biti – dodala je pevačica koja, takođe, niže uspehe.

-Nikada mu ne bih poželela nešto ružno. Nikada – istakla je Rijana čiji će novi album „Talk That Talk“ izaći idućeg meseca.

Povezana vest:  Hype: Veliko otvaranje sezone u Savamali ove subote