Rijana najavila energičniji album 

Rihanna_new_1Pevačica Rijana (Rihanna) najavila je da će njen novi album biti energičniji od aktuelnog „Rated R“ koji je snimila posle oporavka od napada njenog tadašnjeg momka, repera Krisa Brauna (Chris Brown). 
-Dopada mi se zvuk albuma ‘Rated R’… Sviđa mi se njegova ‘prljavština’. Ali ako uspem nešto tako da uklopim sa energičnijim, veselijim pop zvukom, mislim da će to biti svršen spoj. I to je verovatno sledeće što me čeka – rekla je Rijana MTV-ju. 
Za „Rated R“ pevačica je većim delom bila inspirisana problemima koji su pratili njen raskid sa Braunom. Muzičar ju je pretukao dan pred prošlogodišnju dodelu nagrada Gremi (Grammy). Mediji širom sveta izvestili su o napadu. 
Rijana se potom povukla iz javnosti. Pevačicin album „Rated R“ sadrži stihove kojima je opisala sa kakvim je sve problemima morala da se suoči. 
-Album govori o svim osećanjima koja su me obuzimala u to vreme. Ne radi se samo o gnevu, nije sve mračno i tužno (…) Bila sam u pravom vrtlogu i to možete da primetite kad preslušate album. 
„Rated R“ je pušten u prodaju 20. novembra 2009. 

Povezana vest:  One Direction radi na još tri albuma