Kandzija_photo_1DUPLA MTV PREMIJERA: Kandžija – “Koktel od rakije“ i BEI THE FISH – “Big City-Mixed UP”

Dupla MTV-jeva premijera donosi u ponedeljak, 24. oktobra u 20 sati dva odlična nova videospota. Kandžija nam je pripremio “Koktel od rakije”, a Bei The Fish Big City-Mixed Up“.

Nakon “Desno“ i “Krize“, stiže “Koktel od rakije”! Prošlih nedelja je Kandžija sa Golim ženama, svojim pratećim bendom, po Slavoniji snimao spot za svoj treći singl “Koktel od rakije“ s istoimenog albuma. Režiju potpisuje Vedran Marjanović Wekster, koji je s Kandžijom sarađivao i na posednja dva spota. Kandžija, njegove Gole žene i ekipa, inače poznati kao istražitelji domaćih krajolika, ovog su se puta uputili na malo duži put, čak nekoliko kilometara dalje od Osijeka, u selo Samatovce, samo srce Slavonije. Tamo su uz poslednje zrake sunca, taman pre nego se vreme promenilo, ispekli zadnju turu rakije i svirali dok je kazan još bio vruć. Pre nego što su napustili to simpatično mesto, obišli su i ostale znamenitosti poput lokalne birtije.

Povezana vest:  Miley Cyrus otkriva detalje o albumu na kom vredno radi

Nakon spota „When He Was Young“, nov spot popularne makedonske grupe Bei The Fish imaće premijeru na MTV kanalu. U pitanju je video za numeru „Big City-Mixed Up“ sa njihovog poseldnjeg albuma „Just an Idea!?“ atto primo, koji možete besplatno da preuzmete sa sajtova regionalnog MTV kanala.

„Prošlog vikenda smo završili snimanje spota. Video smo snimali u Skoplju sa Go Pro Hero kamerom, koja će dati potpuno drugačiju perspektivu našeg glavnog grada. Kako smo uvek voleli da eksperimentišemo sa našim zvukom i spotovima, ovaj put smo snimali kadrove iz aviona kojim je upravljao naš prijatelj Nenad Paunovski, mada akcenat videa je kada vozimo bicikle, ali videćete i delove iz bazena i pod vodom. Glavna ideja spota je da prikažemo prepoznatiljive delove Skoplja, ali kroz različite uglove i na haotičan način i pokažemo kako čovek može da se oseća izgubljeno kada živi u modernom kapitalističkom društvu“, izjavili su članovi benda Bei The Fish.

Povezana vest:  DŽOŠUA REDMAN ZVEZDA 33. BEOGRADSKOG DŽEZ FESTIVALA

Direktor fotografije je je Samir Ljuma, za montažu je bila zadužena Marta Spiroska, dok režiju i produkciju potpisuje Vasil Gjuroski.