maja_visic

Promojica prvog albuma Maje Višić
 
Maja Višić će u utorak 1. novembra u „Vili Jelena“ održati promociju prvog samostalnog albuma „Anđeo Čuvar“.
Majina petnaestogodišnja karijera obeležena je radom u grupi „Noć i Dan“ sa kojom je snimila tri albuma, ali i neprolazne hitove „Hej da mi je da sam tvoja“ i „Godina ide za godinom“.
Na Majinom prvom solističkom albumu “Andjeo Čuvar”, nalazi se osam pesama – neke stare, obrađene u novom aranžmanu, ali i nove urađene u za nju prepoznatljivom pop zvuku.
U Majinu karijeru upisano je i učešće na brojnim festivalima, mnogobrojni nastupi po Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Nemačkoj i neprolazni hit “Hej da mi je”.
Maja je prvi put stala pred publiku daleke 2000. godine na festivalu “Sunčane skale” sa pesmom „Muško zlo“, a iste godine sa grupom “Noć i Dan” izlazi joj album „Da sam tvoja“. Sledeće festivalsko pojavljivanje bila je “Beovizija” i pesma „Svašta mi se desilo“. Usledio je drugi album „Bezuslovna predaja“ sa kojeg su se izdvojile pesme “Godina ide za godinom” i “Imam dar”. Nastupa na Radijskom festivalu 2006. godine sa pesmom „Zabranjeno“, koja se i danas pušta na radio stanicama.
Solo karijeru započinje 2008. godine kada napušta grupu i nastavlja sa radom na novom izdanju i sa novim saradnicima.
Prvi solo album, “Andjeo Čuvar”, izlazi 2011. godine i na njemu se nalazi osam pesama – neke stare, obrađene u novom aranžmanu, ali i nove u prepoznatljivom zvuku.
Iza Majinog rada stoji i dugogodišnje pevačko iskustvo u elitnim beogradskim klubovima, četiri letnje sezone provedene u Crnoj Gori, zatim gostovanja na koncertima Željka Samardžića i Gorana Karana – što joj daje jake reference i karakteriše je kao profesionalnu osobu sa izuzetnim glasovnim mogućnostima.
Svadbe, proslave rođendana i poslovni kokteli  takođe su jedan deo obaveza koje radi sa velikom energijom i dobro uigranim timom saradnika od dva muška vokala – jedan zadužen za stariji repertoar pesama, a drugi za noviji, klubski zvuk.
Povezana vest:  Grupa JNA najavila pesmu o Saši Iliću