cheryl_coleCHERYL COLE PREUZIMA MTV

 

MTV TakeOver je lokalni format u kome domaće i strane zvezde imaju priliku da „preuzmu“ MTV i predstave svojih pet omiljenih muzičkih video spotova.

 

Cheryl Cole, engleska pevačica, tekstopisac, igračica i model, a ujedno najpoznatija članica pop grupe Girls Aloud, ali i deo The X Factor žirija, u petak, 26.02, u 20:30 preuzima MTV!

Povezana vest:  Novi album Ane Stanić izlazi 7. februara

Uz pomoć svog mentora, jednog od najčuvenijih pop producenata na svetu Will.I.Am-a iz grupe Black Eyed Peas, objavila je debi album pod nazivom 3 Words u oktobru prošle godine. Ubrzo je album dostigao platinasti tiraž, a za najavni singl je izabrana pesma Fight for this Love jer, po rečima Cheryl Cole, ta pesma za nju ima specijalno značenje. Fight for this Love je postao jedan od najprodavanijih singlova u 2009. godini u Velikoj Britaniji, a dostigao je i broj 1 na britanskoj i irskoj listi singlova.

Povezana vest:  JOŠ IMENA ZA MUZIČKI PROGRAM MIKSER FESTIVALA 2015: ARTAN LILI I E-PLAY

Ekipa regionalnog MTV-ja se sa Cheryl Cole našla u Beču, gde Cheryl na promotivnoj medijskoj turneji predstavlja svoj debi album 3 Words koji se uskoro pojavljuje i na našim tržištima!

Šta je Cheryl Cole odabrala za publiku regionalnog MTV-ja i koji su njenih pet omiljenih spotova koje želi da podeli sa vama, pogledajte u petak u emisiji MTV Takeover.