david-guetta 2

Justin Bieber i David Guetta zaokružili su impresivni spisak izvođača na “2011 MTV EMA”

 

Lista izvođača koji nastupaju na dodeli 2011 MTV EMA je zvanično dovršena! MTV je danas objavio da će se svetska senzacijaJustin Bieber i GRAMMYJEM nagrađeni izvođač/producent/ DJ David Guetta, sa različitim gostima izvođačima, pridružiti zabavi u Belfastu, u Severnoj Irskoj, na najvećem muzičkom događaju u Evropi. Uz to, lista zvezda koje će prisustvovati dodeli 2011 MTV EMA sve je atraktivnija. Svoj dolazak na tu svečanost potvrdila je pevačica i globalni pop fenomenKaty Perry; suosnivačica i pevačica grupeEvanescence Amy Lee; glumicaHayden Panettiereiz serije „Heroji“, supermodel Bar Refaeli, superzvezda WWE-a Sheamus, supermodel Irina Shayk, glumac David Hasselhoff i modni dizajner Jeremy Scott.

Povezana vest:  Dejvid Bouvi danas slavi 69. rodjendan s novim albumom

Dodela 2011 MTV EMA, koju će voditi multitalentovana pevačica i glumica Selena Gomez, održaće se u nedelju, 6. novembra, u 21.00 čas, sa direktnim prenosom na regionalnom MTV kanalu.

-Stvarno je uzbudljivo biti deo dodele MTV EMA nagrada ove godine. Jedva čekam da dođem u Belfast!! – rekao jeJustin Bieber.

-Nastup na 2011 MTV EMA je velika stvar za bilo kog izvođača, ali za DJ-a to je još veći događaj. Meni će se na bini pridružiti specijalni gosti i saradnici. Uzbuđen sam i počastvovan – ovo će biti luda zabava! – izjavio jeDavid Guetta.

Povezana vest:  Rikiju Martinu priznanje američke gej organizacije

Bieber i Guetta pridružili su se prethodno najavljenim izvođačima Lady Gagi, Bruno Marsu, grupama Coldplay i Red Hot Chili Peppers, kao i Jessie J, LMFAO i Snow Patrol. Grupa Queen će primiti Global Icon nagradu i održaće specijalni nastup. Nicole „Snooki“ Polizzi, Jenni „JWOWW“ Farley i zvezda serije Awkward Ashley Rickards biće prezenterke nagrada, a Jason Derulo će nastupiti tokom showa 2011 MTV EMA Red Carpet Live koji se odvija pre same dodele.

Povezana vest:  Francuska: Emocionalna odšteta za Džeksonove fanove