maja_visic

Promocija albuma “Anđeo čuvar” Maje Višić

Večeras je u „Vili Jelena“ održana promocija prvog samostalnog albuma Maje Višić, „Anđeo čuvar“.

Majina petnaestogodišnja karijera obeležena je radom u grupi „Noć i dan“ sa kojom je snimila tri albuma, ali i neprolazne hitove „Hej da mi je da sam tvoja“ i „Godina ide za godinom“. Ni ove večeri Maja nije izostavila ove hitove, ali je svojim gostima otpevala i nove pesme „Anđeo čuvar“, „Čarobni štap“, „Subota“ i druge.

Povezana vest:  Cosmin TRG na Red Bull Music Academy Workshopu u Beogradu

Naime, veoma raspoložena i uzbuđena zbog promocije svog albuma prvenca, Maja je održala mini koncert i zagrejala prisutne novinare i ostale zvanice.

maja_visic_promocija

– Mnogo godina sam provela u grupi i nije bilo jednostavno započeti solo karijeru. Nije jednostavno, ali jeste izazov i jeste zanimljivo. Znala sam da će trebati vremena da ljudima uđe u uvo i moje ime, da povežu da Maja Višić peva te pesme koje oni već dobro poznaju. Moram neskromno da kažem da znam da imam dobar album i dobre pesme, jer sam videla kako ljudi na njih reaguju na svirkama – izjavila je zvezda večeri.

Povezana vest:  Jelena Tomašević na Kongresu fanova Evrovizije u Španiji

U Majinim novim pesmama uživali su Anabela, Saša Dragić, Irina Kruška, Simonida Milojković, Ivana Nastasić, Draško Aćimović…

{vsig}PROMOCIJA_MAJA_VISIC{/vsig}