TBF Veseljko 02

Dupla MTV premijera: TBF – „Veseljko“  i Puppetz – „Generacija Y“ , ponedeljak, 7, oktobar u 20:00!

Dupla MTV Premijera donosi u ponedeljak, 7. novembra u 20:00 dva sjajna nova spota – „Veseljko“ grupe TBF i „Generacija Y“ slovenačkog benda Puppetz.

Nakon odličnog singla „Mater“, TBF su sa aktuelnog albuma „Pistaccio Metallic“ odabrali singl kojem su se svi nadali – „Veseljko“, ova oda muškosti i iskrenim (muškim) namerama, od samog početka je označena kao najjača pesma albuma. Idejno rešenje spota prepušteno je proverenoj ekipi Gitak TV, koja je u TBF pronašla paralele sa kultnim Đavolima, a u „Dugom toplom ljetu“ savršeni obrazac za „Veseljka“. Osim snimanja na istoj lokaciji, u istim odelima, čak i u sličnim vremenskim uslovima, novi spot splitske šestorke ugostio je i velikog Nenu Belana koji glumi oca devojke, dok samog Belana interpretira Mladen Badovinac.

Povezana vest:  Vlado Georgiev premijerno potpisuje novi cd u Delta Cityju

Puppetz 2011

Grupa Puppetz se posle spota za pesmu „Gledališče Sanj“ i emisije MTV Express ponovo vraća na MTV. Ovaj put predstavljaju videospot za pesmu „Generacija Y“. Ideju za spot su članovi grupe Puppetz dobili još pre nekoliko godina, ali su je tek sada uz pomoć Charlija Colliera iz Teksasa i pretočili u stvarnost.  „Sa Charlijem smo se upoznali na internetu. Svidela mu se naša muzika, a nama njegove animacije. Predstavio sam mu ideju spota i on je sve profesionalno odradio“, rekao je Bojan iz grupe Puppetz.

Povezana vest:  PROMOCIJA KREATIVNOG KURSA GITARE U ZAJEČARU

Video predstavlja novu eru za Puppetz, koji su počeli sa radom 2002. godine.