Lady-Gaga-Judas

Lady Gaga konačno posetila Bolivud – Namaste India!

Namaste India! Već jako dugo želim da posetim vašu prelepu zemlju i konačno mi je to omogućeno! Jedina stvar koja je lepša od vaše zemlje su ljudi koji žive ovde – i želim svima da se zahvalim na Vašoj ljubavi i podršci. – Lady gaga.

Gaga je par puta spominjala da je oduvek želela da poseti Bolivud. Ona je još odavno stupila u kontakt sa Priyankom Choprom, Miss Univerzuma 2000 i zajedno sa njom planirala dolazak u Indiju.

Povezana vest:  Sapunica se nastavlja - Šeril Kol opet ostavila Ešlija

I konačno 29. oktobra u New Delhiu Gagi se ispunila želja! Sa bolivudskim fanovima i novinarima je pričala o inspiraciji za Born This Way album! Obučena u kreaciju Naema Khana, Indijca iz Njujorka Gaga je pričala o reinkarnaciji, edukaciji, familijarnim vrednostima, roditeljstvu i sličnim temama. Takođe Gaga je pokazala veliko znanje i poštovanje Indijcima i njihovoj kulturi. Lady Gaga se upoznala i sa velikim brojem fanova, fotografisala se sa njima i podelila autograme!

Povezana vest:  Poznata svetska klarinetiskinja i saksofonistkinja Anat Koen na 17. Pančevačkom Jazz festivalu

Na izdanju Born This Way The Remix koje izlazi krajem ovog meseca će se naći i Born This Way – Desi Hits! Bollywood Remix, remix koji je stvorio bolivudski producentski tim Salim – Suleiman!

“Kada smo počeli da radimo remix za Born This Way, mešavina uzbuđenja i nervoze su preovladavali celim timom. U tom trenutku je ovaj singl bio na prvom mestu u čak 23 zemlje širom sveta, i bili smo svesni toga da na ovakav hit dodajemo zvuk Indije.” – Sulaiman

Povezana vest:  Trkulja i Balkanopolis u Kombank dvorani 30. maja