Ateisti na turneji po bivšoj Jugoslaviji 

atheist_rapNovosadski pankeri „Ateist rep“ najavili su danas da će od kraja februara na turneji povodom nedavno objavljenog albuma „Priče matorih pokvarenjaka“ svirati u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji. 
„Ateist rep“ je saopštio da slede klupski koncerti 26. februara u Osijeku, 27. februara u Gradiški, 5. marta u Beogradu, 19. marta u Skoplju, 20. marta u Leskovcu, 26. marta u Novom Sadu, 2. aprila u Rijeci, 3. aprila u Kopru, 4. aprila u Puli, 14. maja u Metliki i 22. maja u Splitu. 
Vlasnici „Varburg limuzine“, „Ljubavi“ i „Godine kulture“ jesenas su objavili novi album „Priče matorih pokvarenjaka“ besplatno za skidanje preko strane www.converse.rs, dok se CD pojavio u izdanju Studentskog kulturnog centra Novog Sada. 
„Ateisti“ su prošle godine obeležili 20 godina rada rođendanskim koncertom u Novom Sadu, gde im je gost bio kanadski glumac Rob Sjuart (Stewart) poznat po ulozi detektiva Nika Slotera u televizijskoj seriji „Tropska vrelina“, kojeg su opevali u pesmi „Sloteru Niče Srbija ti kliče“. 

Povezana vest:  MTV odabrao najbolje u 2010. godini