Od Gorana na dar 

goranU duhu slogana „Damama sa ljubavlju“ splitski vagabundo Goran Karan, gostima svoga koncerta, 8. marta u Sava Centru,podariće nezaboravno muzičko veče! 
On će onim najsrećnijim posetiocima, pored sjajnih pesama,pokloniti i vredne nagrade. Kako i o repertoaru pesama, tako i o načinu odabira nagrađenih, Goran će odlučiti spontano, na licu mesta, kako ga ponese atmosfera! Zato, budite veseli, raspevani, razigrani i originalni i možda baš vi privučete pažnju, a sa njom i nagradu! Ono što možete osvojiti je skupocena zlatna ogrlica zlatre Stefanović, putovanje u prelepi Prag koje dodeljuje Filip Travel ili romantična večera za dvoje u intimnoj atmosferi restorana Rubin!
Takođe, uz Gorana će se na sceni pojaviti najpopularnija trogirska klapa „Tragoš“, kao i talentovani beogradski bend „Creative“. Njih se publika seća po upešnom nastupu na radijskom festivalu 2006. godine, kada je pevačica grupe dobila nagradu za najbolju interpretaciju. Oni će prenijerno na koncertu, za sve ljubitelje dobrog zvuka, izvesti numeru „Ne gledaj“.
Koncerti Gorana Karana, 7. marta u Novom Sadu i 8. marta u Beogradu, gotovo su rasprodati!

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: DUBIOZA KOLEKTIV "KAŽU"