DA CAPO FOTKA COVER_0820

Tony Cetinski u Beogradskoj Areni 14. februara. 2012 godine

Tony Cetinski je prošlogodišnjom turnejom „Furia Tour“ dokazao  da je jedan od najboljih pop izvođača u  regionu. Njegova ljubav prema muzici ,vokalne sposobnosti, energičan nastup i moć direktne komunikacije sa publikom, izazvali su oduševljenje svih posetilaca na njegovim koncertima. Rasprodane dvorane  u Srbiji ,Hrvatskoj , Sloveniji, Bosni i Hercegovini dokaz su i priznanje publike za  20 godina uspešne karijere. Koncert „Otkrivanje strasti“ je stepenica više i novi doživljaj koncerta za vernu publiku.

Povezana vest:  Bora Čorba i Dado Topić gosti na rođendanskom koncertu Generacije 5

Reč je o projektu „Otkrivanje strasti“ u kojem Tony sublimira svoju strast prema rocku koju nosi iz mladosti, pop-u s kojim živi i raste i strast prema klasici koju je otkrio u svojoj muzički zrelijoj fazi. Najavljujemo Vam i puno lepih  iznenađenja i  jako zanimljive goste.

Svima koji odluče da  14-og februara proslave  sa nama Dan zaljubljenih u Beogradskoj Areni, pripremamo  zaista poseban program.

Tony Cetinski otpevaće  u Areni svoje najlepše pop hitove, poput „Kad žena zavoli“, ali i svetske hitove u originalnim aranžmanima. Posetioce  koncerta očekuje zaista posebno veče, ispunjeno odličnom muzikom u dosad neviđenom izvođenju Tony-ja i njegovih gostiju.
Crossover triologija „Otkrivanje strasti“ već imenom sugeriše na muzičko putovanje kroz tri muzička pravca, a sve složeno u jedan koncert .Uživaćemo na koncertu u Tony-jevom izvođenju „Carusa“, „Nessun Dorma“, ali i rock hitovima „Here I go again“,“Final countdown“…
Ovo je samo deo programa crossover triologije „Otkrivanje strasti“, a još iznenađenja i zanimljivosti očekuje Vas na samom koncertu.

Povezana vest:  Gradski klinč - Vatra vs Mystic Stylez u Kc Gradu

Sve pesme koje će Tony otpevati  na beogradskom koncertu su  prearanžirane   i izvešće  ih uz pratnju svog benda i Zagrebačke filharmonije pod dirigentskom palicom Ive Lipanovića. Obećavamo Vam zaista dobar koncert, u koji je uloženo puno rada, emocija i ljubavi. Hemija između Tony-ja i publike u Beogradskoj Areni, verujemo, učiniće predstojeći nastup jednim od onih za pamćenje.
Ulaznice za Tony-jev koncert možete kupiti  od ponedeljka 21. novembra po sledećim cenama: 1900, 2200, 2400, 2500, 2700 i 2900 dinara.

Povezana vest:  Dubioza kolektiv sutra u Kombank areni

Prodajna  mesta: Card Service, Eventim,Ticketline

Koncert počinje u 20 časova.