dino_merlin

Večeras prvi koncert Dina Merlina u Beogradskoj areni

 

Sarajevski pevač Dino Merlin održaće večeras prvi od tri uzastopna koncerta u Beogradskoj areni. Ulaznice za sva tri koncerta rasprodate su, a svake večeri prisustvovaće, kako su najavili organizatori, po 18.000 ljudi. Merlin će nastupiti u Srbiji prvi put nakon rata u bivšoj Jugoslaviji i tim povodom je izjavio da veoma uzbuđen i da će dati sve od sebe, jer „srpska publika to zaslužuje“.

Povezana vest:  Tradicionalno Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine Beograda

Prva dva koncerta počeće u 20 časova, dok će u nedelju, 27. novembra, Merlin izaći na scenu u 20.30 sati.  Ulazi u Beogradsku arenu otvaraju se u 17.30 časova, umesto u 18 sati kako je ranije najavljeno.

Pošto će koncerti početi tačno na vreme i zbog visokih mera bezbednosti, u koje je uključena Policijska uprava za grad Beograd, organizatori apeluju na sve da u Arenu dođu što ranije.

Povezana vest:  Besplatna radionica klavijatura u Ustanovi kulture Parobrod

Organizatori su upozorili da će biti zabranjeno unošenje zastava, transparenata, natpisa bilo koje vrste, upaljača, šminke, parfema i ostalih bočica koje su pod pritiskom, kao i alkohol, voda, sokovi i hrana. Na svakom ulazu vršiće se detaljna kontrola posetilaca, a sva tri dana u Beogradskoj areni dežuraće do šest ekipa hitne pomoći.

Merlin je jedan od najpopularnijih pevača na prostoru bivše Jugoslavije, čiju karijeru su obeležili hitovi „Kokuzna vremena“, „Lažu me“, „Danas sam OK“, „Kad zamirišu jorgovani“, „Mjesečina“, „Učini mi pravu stvar“, „Ja potpuno trezan umirem“, „Moj je život Švicarska“, „Kremen“, „Sve je laž“, i druge.

Povezana vest:  Kostim Džonija Keša prodat za 50.000 dolara

Izdao je šest studijskih albuma i veliki broj kompilacija, a njegovi koncerti su među najposećenijim na prostoru Balkana.