hladnopivo_2011

Čovek bez sluha sa Češljevima ispred Hladnog piva
 
Zagrebačkom Hladnom pivu u beogradskoj Hali sportova 2. decembra biće predgrupa mladi neafirmisani hard rokeri The Combs iz Niša, dok će 3. decembra koncert otvoriti kultni kragujevački pankeri Čovek bez sluha (ČBS).
Poznati kao „šumadijski Ramones“, momci iz ČBS-a su u junu objavili novi CD album „Događaj dana“ (izdavač Long Play), kome je prethodio na regionalnom MTV-iju premijerno prikazan spot „Gotovo je“.
„Sjajno je što ćemo svirati pred velikim brojem ljudi u Hali sportova, pogotovo što će to biti ispred Hladnog piva. Sa njima smo već nastupali u junu na Arsenal festu u Kragujevcu i bilo je super. Sada će biti još bolje“, kažu u saopštenju ČBS.
Bend nastao krajem ’94. godine, počeo je lagano da gradi verno sledbeništvo u Srbiji kultnim albumima „Mrzim ovaj grad“, „Sećanje na zadnjeg klovna“ i „Second hand“ (2002), a sada će „Događaj dana“ promovisati u Beogradu na najbolje mestu – 3. decembra u Hali sportova.
The Combs su pobednici konkursa Long Play-a i Jelen piva za izbor predgrupe Hladnom pivu, na koji se bilo prijavilo preko 50 bendova najrazličitijih žanrovskih opredeljenja iz čitavog regiona.
Članovi Hladnog piva odlučili su se za The Combs (iliti Češljeve) pre svega „zbog njihove nesputane mladalačke energije i otkidačkih hard rok rifova“.
The Combs su do sada objavili EP „Tunes For Outsiders“ (2009) i album „To Our Wealthy Cousins“ (2011), a za sebe kažu: „Publika uvek inspiriše Češljeve. Njihova ideja je da energicno zrače nad publikom tokom svojih ekspresivnih i strastvenih nastupa, punih skakanja i trčanja po bini“.
beogradske koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi CD album „Svijet glamura“. Organizator Long Play, podrška Jelen pivo.
Bend na prostoru bivše Jugoslavije poznat po hitovima „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjecaj“, „Pjevajte nešto ljubavno“… prvi je svoj veliki (i trijumfalni) koncert u Srbiji održao upravo u ispunjenoj Hali sportova pred preko 4.000 glasnih i raspevanih fanova u jesen 2008. godine.
„Hala sportova nam je ostala u pamćenju kao užasno uzbudljiv koncert. Hoćemo sada ponoviti nevjerojatno iskustvo koje smo imali prošli puta, kada je dvorana toliko vibrirala da je naš ton majstor morao držat’ miks pult da mu ne pobjegne. Bila je to nevjerojatna količina emocija i vrištanja“, kaže frontmen Mile Kekin.
Ulaznice za koncert Hladnog piva u Hali sportova 3. decembra kupuju se po specijalnoj ceni – početnih 1.000 ulaznica košta samo 1.000 dinara. Ostatak je 1.200 dinara, ba[ kao i ulaznice za prvoo veče 2. decembra! Ulaznice se mogu naći na blagajni Doma omladine Beograda, i preko mreža Eventim i Card Service.
Povezana vest:  DEL ARNO BAND OBJAVIO NOVI ALBUM „AKO NE ZNAŠ ŠTA DA RADIŠˮ