1b.novi fosili-small

Grupa „Novi fosili“ sutra u Sava centru

 

Zagrebačka pop grupa „Novi fosili“ održaće sutra koncert u beogradskom Sava centru, najavila je koncertna agencija „Long plej“. Koncert je prvobitno bio zakazan za 17. novembar, ali je pomeren zbog iznenadne bolesti gitariste Vladimira Kočiša-Zeca, koji se oporavio i dolazi u Beograd.

-Moja bolest je bila veliki udarac za sve nas, jer smo morali odložiti jedan lepo pripremljen koncert i našu publiku dovesti u neizvesnost. Međutim, naša želja da dođemo u Beograd je velika i našu strpljivu publiku nagradićemo koncertom sa još više emocije i snage – izjavio je Kočiš.

Povezana vest:  Perrie Edwards: Venčanje na temu Disneyja je super ideja

Članovi grupe su obećali pregršt hitova kao što su „Milena“, „Plava košulja“, „Šuti moj đečače plavi“ i mnogo energije i emocija „za dobra stara vremena“.

-Svaki put nam pričinjava radost susret sa našom vernom publikom u Beogradu, sa kojom smo uvek spremni podeliti emocije i pesme – poručila je pevačica Sanja Doležal.

Ulaznice kupljene za 17. novembar važe i za sutra. Karata za koncert „Novih fosila“ još ima određen broj po cenama od 1.500, 1.700, 2.000 i 2.300 dinara i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra, Doma omladine i Bilet centra i putem mreža „Kard servis“ i „Eventim“.

Povezana vest:  NOVI SINGL pocket palma "ima nema nas"