SARS_VOZ

MTV EXPRESS – S.A.R.S
 
Beogradski bend S.A.R.S. će godinu na izmaku, nesumnjivo, pamtiti po mnogobrojnim uspesima koji su se nizali kao potvrda napornog rada. Nakan što su 1. januara poklonili posetiocima MTV sajtova svoj album „Perspektiva“, koji je za manje od tri meseca preuzet više od 40 000 puta, koncerti po regionu su  postali njihova svakodnevnica.
Članovi benda S.A.R.S. letos su priredili još jedno iznenađenje za gledaoce MTV-ja i slučajne prolaznike u centru Beograda – mini koncert koji ćete premijerno moći da pogledateu sredu, 30. novembra od 20 časova, i u naredne dve nedelje u repriznim terminima. Iako su navikli na velike pozornice i prepune dvorane, za snimanje emisije MTV Express bend je odabrao Obilićev venac i u intimnoj atmosferi su odsvirali tri pesme. „Uvek je lepo izaci među ljude i promovisati svoj rad. Ovog puta promovisali smo pesme sa aktuelnog albuma Perspektiva. Uživajte i vidimo se uskoro na nekom od predstojećih koncerata“, rekao je Žarko Kovačević, pevač benda S.A.R.S.
Album „Perspekiva je još uvek dostupan za besplatno preuzimanje sa MTV.RS sajta, a kako zvuče neke numere sa istog pogledajte u sredu, 30. novembra od 20:00, u MTV Express-u.
Povezana vest:  SAMOSTALNI REFERENTI 5. FEBRUARA SLAVE 20 GODINA RADA KONCERTOM U DOMU OMLADINE BEOGRADA