Black_Sabbath_-_Geezer_Tommy_Bill_Ozzy

Ulaznice za Black Sabbath od 2990 dinara!
 
Od četvrtka 8. decembra, tačno od 9 časova ujutro, počinje regionalna prodaja ulaznica za veliki koncert legendarne grupe „Black Sabbath“ koja će nastupiti 28. juna 2012. godine na terenu beogradskog parka „Ušće“. Po mnogima, najveći metal bend svih vremena održaće koncert za ceo prostor jugoistočne Evrope, odnosno za fanove iz svih zemalja bivše Jugoslavije, Bugarske, Mađarske i Rumunije. U svim navedenim zemljama istovremeno će početi prodaja od ukupno 20.000 ulaznica čije su cene ubedljivo najniže na celoj turneji! Parter 2 koštaće 2.990 dinara, Parter 1 biće 3.500 dinara, dok će svega dve hiljade najvernijih fanova imati priliku da kupi ulaznicu za „Golden Circle“ po ceni od 4.500 dinara!
Ulaznice će moći da se kupe preko sajtova prodajnih mreža na adresama www.Tickets.rs, www.Eventim.rs i www.Gigstix.com, kao i na svim uobičajenim prodajnim mestima poput beogradskog Bilet centra, blagajni Beogradske arene i Doma sindikata, novosadske biletarnice „Gigstix“, te putem lanaca prodavnica „Com Trade“ i knjižara „Evrogiunti“, „Vulkan“ i „Delfi/Laguna“, koje se nalaze u centralnim delovima Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca i drugih gradova. Fizička prodaja ulaznica biće omogućena i u svim većim gradovima regiona poput Ljubljane, Zagreba, Banja Luke, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Sofije, Bukurešta, Budimpešte i drugih regionalnih centara iz kojih se očekuju hiljade fanova. Na ovom, po mnogo čemu najvećem regionalnom rok i metal događaju iduće godine, „Black Sabbath“ će nastupiti uz goste čija će imena biti naknadno objavljena.
„Black Sabbath“ su 11. novembra ove godine na konferenciji za novinare u Los Anđelesu, koju je vodio Henri Rolins, objavili da su se okupili u originalnoj postavi na čelu sa frontmenom Ozijem Ozbornom, te da je u toku rad na novom albumu koji producira Rik Rubin. To će biti prvi studijski album nakon 33 godine, na kome će raditi originalni članovi benda, gitarista Toni Ajomi, pevač Ozi Ozborn, basista Gizer Batler i bubnjar Bil Vard. Bend sledeće godine kreće na veliku svetsku turneju iz Moskve gde će 18. maja nastupiti na Olimpijskom stadionu, posle čega slede Sankt Peterburg, Helsinki, Štokholm, Oslo, Dortmund, Prag, Roterdam, Bilbao, Pariz, Milano i drugi gradovi. Prosečna cena ulaznica za evropske koncerte se kreće od 60 do 150 evra, pa su cene za beogradski koncert duplo, a u nekim slučajevima i tri puta jeftinije! Kakav interes vlada za turneju najvećeg metal benda svih vremena, govori i podatak da je za koncert u Škoholmu u prvom danu prodaje potpuno rasprodato svih 30.000 ulaznica!
Povezana vest:  Tehno velikan Joris Voorn stiže na Festival 84 na Jahorini