inna2

INNA – NOVE POGODNOSTI ZA KUPOVINU KARATA!
 
Da li ste spremni za najluđu žurku za Srpsku Novu godinu 13. januara? Inna, MVP i Top FM DJ-evi obećavaju odličan provod u Belexpocentru, a od danas, 6. decembra, ne propustite specijalnu priliku da kupite karte za ovaj događaj po posebnim uslovima. Okupite društvo, zajedno kupite pet karata i šestu ulaznicu ćete dobiti gratis! Zato požurite, spremite se za dobar provod u pravom društvu uz odličnu ponudu!
Karte po promotivnoj ceni za koncert Inne su već rasprodate. Pored ovog paketa gde za pet kupljenih ulaznica dobijate jednu gratis, u prodaji se mogu naći ulaznice po regularnoj ceni od 1200 RSD na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i u regionu. Ova cena će važiti do 1. janura, kada će cena karte biti 1500 RSD, dok će najskuplje ulaznice biti na dan koncerta 13. januara, i iznosi će 1700 RSD. U prodaji je i ograničena serija VIP ulaznica po ceni od 2000 dinara, za koje takođe vlada veliko interesovanje. Zato požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme!
Nakon dva uspešna nastupa održana u Novom Sadu u organizaciji FHN Team-a, ovo je prvi veliki beogradski nastup koji će atraktivna dvadesetpetogodišnja pevačica održati za Srpsku Novu godinu. Pored Inne, na velikom MTV-jevom koncertu zakazanom za 13. januar 2012. u Belexpocentru, nastupiće i jedan od trenutno najtraženijih domaćih bendova, beogradski sastav MVP. Hitovi poput „Idemo gore“ i „Celu noć i celi dan“ zasluženo su doneli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji je album prvenac „Za Bolje Znam, Al’ Mi Bolje Ne Treba“ za samo 3 meseca preuzet više od 10.000 puta sa sajtova regionalnog MTV-ja, gde je još uvek dostupan za besplatan download. Top FM DJ podrška, DJ Borko Bajić i DJ Dejan Matić upotpuniće spisak izvođača za 13. januar.
Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-jeve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a domaćoj publici će se predstaviti na velikom koncertu u organizaciji MTV-ja i FHN Team-a, zakazanom za 13. januar u Belexpocentru! Popularna pevačica iz Rumunije poznata je po numerama „Hot“, „Amazing“ „Sun Is Up“, „Club Rocker“ i „Un Momento“, koje u zbiru imaju preko 200 miliona pregleda na YouTube-u, i jedna je od trenutno najvećih dance zvezda u Evropi sa preko 500 000 prodatih singlova samo u Britaniji!!
Koncert MTV & FHN Team Predstavljaju: INNA u Beogradu, Powered by AMSTEL podržali su: Radio Top FM, Masel i Radio As.
Povezana vest:  Tradicionalni prvojanuarski koncert benda Kanda Kodža i Nebojša na Dorćol Platzu