Linkin_Park

MTV World Stage:  Linkin Park iz Moskve, petak, 9. decembra u 21:00
 
MTV World Stage vam ovog petka u 21:00 donosi nezaboravan nastup grupe Linkin Park iz Moskve! Ovi fantastični rokeri nastupili su na Crvenom Trgu, mestu na kojem je malo bendova imalo priliku da nastupi, i to sve u čast svetske premijere filma Transformers: Dark of the Moon.
„Raditi filmsku premijeru je poprilično kul, i tome smo već nekoliko puta prisustvovali, ali raditi premijeru u Moskvi i nastupiti na Crvenom Trgu… Kao što smo ranije naglasili, to je jedna od onih stvari za koje ne možeš a da se ne zapitaš „kako li su to uspeli da izvedu?“. Crveni Trg nije mesto gde se održavaju koncerti svaki dan. Malo bendova je tamo nastupilo, tako da je ovo veoma izuzetan i poseban dan za nas! Ovo mesto premašuje sve gde smo do sad nastupali“, oduševljeno je prokomentarisao pevač Linkin Parka Chester Bennington. „Naravno da veliki udeo u svemu ovome ima i Michael Bay, reditelj filma Transrmers. Za tog čoveka ne postoje stvari koje je nemoguće uraditi“, našalio se Bennington.
Linkin Park je deo Transformers ekipe još od 2007. godine kada je singl “What I’ve Done” pronašao svoje mesto na soundtrack-u prvog dela filma. Bend je takođe sarađivao i sa čuvenim kompozitorom Hans Zimmer-om na muzici za drugi film u serijalu Transformers: Revenge of the Fallen, dok je singl “Iridescent” je ujedno i naslovna numera trećeg dela Transformersa “Dark of the Moon”.
Ne propustite ovaj sjajan nastup i otkrijte kakvo su iznenađenje pripremili mnogobrojni fanovi bendu Linkin Park, ovog petka u 21h samo na MTV World Stage-u!
Povezana vest:  CUNAMI POTOPIO INTERNET