toni_zen_tri_1

MTV Premijera – Toni Zen “Tri”
 
Toni Zen i MTV vam predstavljaju novi spot za numeru “Tri” ovog populrnog makedonskog hip-hop umetnika, koju ćete premijerno moći da pogledate u ponedeljak, 12. Decembra u 20:00, ekskluzivno na regionalnom MTV kanalu i MTV.RS.
“Tri” je najnoviji Tonijev singl i deo je njegovog aktuelnog albuma “Toni Zen je…SuperZen”. Pesma je autorsko delo Bertana Aslani, dok je tekst napisao slavni hip-hoper. U ovom spotu, tri veoma atraktivne devojke se brinu  o Toniju – jedna ga podučava, druga neguje, dok treća je njegova omiljena stjuardesa i služi ga u avionu. Režiju ovog zanimljivog spota potpisuje Mert Aslani.
toni_zen_tri 
“Ne mogu da vam opisem kako je dobar osećaj dok slušate zvuk Ferarija i motor aviona u isto vreme. Ja inače nisam veliki ljubitelj brzih i skupih automobila, ali moram da priznam da je Ferari ipak Ferari. Veoma sam zadovoljan kako je cela ekipa radila na videu čitava dva dana i jer je  dala je svoj maksimum. Jedva čekam premijeru! Ne zaboravite – ponedeljak, 12. decembar u 20:00 tune in na MTV-ju.” – rekao je makedonski hip-hop umetnik.
Pre par nedelja regionalni MTV premijerno je prikazao spot za pesmu “Govor Tela”, koja je saradnja sa beogradskim sastavom Maraqya. Ovo je i najava za intimni koncert Zena, koji je već zakazan za 29. decembar u Skoplju uz podršku MTV-ja.
“Koncert koji smo već zakazali za 29. decembar i biće drugačiji od onog što sam do sad radio i od ono što publika očekuje. Ovo će biti intimniji nastup i sa dušom, a to će osetiti svi koji budu došli” – izjavio je Toni.
Povezana vest:  Zvonko Bogdan otvara, Štuke zatvaraju Tešnjarske večeri