trkulja foto1-2

Koncerti Slobodna Trkulje: Jedna karta za vas i vaseg mališana!
 
Naš vrsni muzičar Slobodan Trkulja, održao je 10.decembra promotivni koncert posvećen bebama i deci u tržnom centru Ušće. Trkulja je svirao na tamburi, fruli,flauti, gajdama, i nekim dečijim igračkama, što je samo deo instrumenata na kojima će svirati na specijalnim predstojećim koncertima za bebe i decu u Beogradu i Novom Sadu.
Radost sa kojom je Trkulja stvarao muziku lako se prenosila na najmlađe i oslobađala dečiju kreativnost i spontanost. Pravo uživanje je bilo kada su deca zajedno sa Trkuljom pevala  pesmu “Lepe moje crne oči”.
Koncerti za bebe i decu će biti održani u Beogradu i Novom Sadu, i to u odvojenim terminima za bebe do 3 godine i decu od 4 do 12 godina.
Koncerti u Beogradu održaće se u Amfiteatru Sava Centra, 15. i 21. decembra, i to za bebe do 3 godine u 15h, a za decu od 4-12 godina u 19h.
Koncerti posvećeni malim Novosađanima održaće se u “Čudo sali za džudo” u Spensu, 17. i 24. decembra, isto u terminima od 15h za bebe do 3 godine, a od 19h za decu od 4 – 12 godina.
Slobodan Trkulja i Balkanopolis centar za modernu tradiciju, koji je i organizator serija dečijih koncerata pod sloganom “Trkuljina muzika – za kreativni razvoj beba i dece” izlaze u susret svim roditeljima i napominju da jedna karta važi za jednu odraslu osobu i jedno dete.
Ulaznice po ceni od 600 dinara, u Beogradu mogu se kupiti  na blagajni Sava centra, PC Ušće, blagajni Beogradske arene i Bilet centru, a za koncerte u Novom Sadu ulaznice se prodaju na blagajni Spensa, Gigstix store i knjižari Vulkan u Merkatoru.
S obzirom da vlada veliko interesovanje za koncerte pozivamo sve roditelje da obezbede karte za svoje mališane na vreme, jer je broj mesta na “Koncertima za bebe i decu” ograničen.
Povezana vest:  Američki reper Snup Dog u spotu puca u klovna koji liči na Trampa