Vrooom, Exit 2011, foto - Bogdan Pedovic  

Novi Vrooom na koncertu u Kulturnom centru Grad
 
Grupa Vrooom poklanja obožavaocima koncert koji će se održati u Kulturnom centru Grad u petak, 16. decembra. Biće to premijera nove spektakularne postave benda koja će tom prilikom izvesti najveće hitove Vroooma, ali i pesme sa novog albuma INPUT koji je 24. juna ove godine objavila online etiketa festivala Exit, gde je izdanje dostupno za besplatno preuzimanje. Nakon koncerta Vroooma, očekuje vas izvrstan DJ program – nastupiće domaća dubstep zvezda Djashttown Queen.
-16. decembra u KC Gradu novi Vrooom: Vanja Vukotić – glas; Marko Grubić – bas; Lav Bratuša – bubanj i Nenad Paunović – klavijature, odsviraće premijerni koncert predstavljajući veliki zaokret u stvaralaštvu. Značajno različit zvuk grupe pružio nam je slobodu da stare pesme i pesme sa letošnjeg albuma INPUT predstavimo u promenjenim, svežim, aranžmanima, kao i polaznu tačku za sasvim novu koncepciju funkcionisanja grupe, koju će obeležiti česte saradnje sa drugim
umetnicima. Već u KC gradu, tokom koncerta će nam se pridružiti jedna od najznačajnijih figura u Beogradu rastućeg dubstep žanra, Djashttown Queen, kao i saradnik iz doba trupe Torpedo, violinista Filip Krumes. Novi početak doneo je i dve sasvim nove kompozicije, koje ćemo takođe prvi put izvesti 16. decembra. Nakon ovog nastupa, snimamo prve studijske snimke u aktuelnom sastavu, a početak turneje dogodiće se u martu na Kopaoniku u okviru festivala Big snow – izjavio je Marko Grubić.
Koncert je ujedno i promotivni događaj velikog zimskog muzičkog festivala The Big Snow (www.bigsnow.rs) koji će se održati na Kopaoniku od 23. do 29. marta 2012. godine i na kome će nastupiti na 10 bina u sedam dana više od 100 izvođača iz celog sveta, a od domaćih Vrooom, Disciplin A Kitschme, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Eyesburn…
Svi koji budu došli 16. decembra na besplatan koncert grupe Vrooom (I tom prilikom glasali odnosno učestvovali u nagradnoj igri), imaće mogućnost da osvoje fenomenalnu glavnu nagradu – paket aranžman za jednu osobu za svih 7 dana festivala (obezbeđen smeštaj + ulaznice za festival).
Povezana vest:  Najjači start za elektronski događaj ikad: U nekoliko sati planulo 3.000 ulaznica za spektakl Paula Kalkbrennera u beogradskoj Areni!