Mathew-Knowles 

OTAC BEYONCE KNOWLES OSNIVA ŽENSKI BEND U NOVOJ SERIJI BREAKING FROM ABOVE!
 
Da li neka ženska grupa može da ponovi uspeh grupe Destiny’s Child? Čak i ako se Mathew Knowles, Beyoncéin otac, brine za njihovu karijeru? Pratite u novoj rijaliti seriji Breaking From Above, samo na MTV kanalu!
Mathew Knowles, otac najpopularnije pevačice današnjice Beyoncé i osnivač i direktor jedne od najuspešnijih izdavačkih kuća na svetu Music World Entertainment, idejni je tvorac i producent nove rijaliti serije Breaking From Above, koju vam MTV ekskluzivno predstavlja od 14. decembra, svake srede od 22:00 i reprizno petkom od 16 časova, nedeljom od 10:10 i ponedeljkom od  09:10.
retouch-DSC_1421-EditNovu atraktivnu žensku grupu From Above čini pet devojaka iz Engleske, koje željno tragaju za uzbuđenjem i spremne su za avanturu svog života! Ashley, Daisy, Seyi, Chelsey and Monique su već neko vreme u muzičkom biznisu, pevaju, pišu pesme, nastupale su kao plesačice uz Kanye Westa na njegovoj turneji, učestvovale su na razlim muzičkim i plesnim takmičenjima… ukratko, ove devojke znaju kako šou biznis funkcioniše. Ali, kako bi stvari podigle na još viši nivo, devojke će »skoknuti preko bare« u Hjuston, Teksas na dugo iščekivani sastanak sa Mathew Knowlesom, čovekom koji »zna ponešto« o pretvaranju girl benda u planetarni fenomen. On će poslati ovu petorku u njegov nadaleko poznati  trening kamp na tridesetodnevni mukotrpni program fizičkog, vokalnog, medijskog i koreografskog usavršavanja zasnovanog na filozofiji koja je napravila najveći ženski bend svih vremena Destiny’s Child, a to je rad, rad i još teškog rada
Ali tu dolazimo do zapleta ove priče! Kada devojke stignu u Hjuston, shavtiće da su tu dve nove kandidatkinje – Jasmine i Brandy, koje će živeti sa njima u kući i boriće se za mesto u bendu From Above.
Ceo tim stručnjaka će raditi sa ovim devojkama kako bi od prosečnog ženskog benda dostigle status svetske senzacije. Koreograf Frank Gaston, koji je radio sa zvezdama kao što su  Justin Timberlake, Britney Spears, Usher i naravno Beyoncé, muzički producent Kim Burse i Methew Knowles lično podeliće svoje znanje i iskustvo sa ovim devojkama, kojima neće biti ni malo lako da održe korak i dostignu nivo savršenstva koji se od njih očekuje. Ali kako samo najbolji to mogu da ostvare, ovo će biti pravi test za sve.
Ko će izdržati pritisak i otvariti očekivanja tate Knowlesa i da li će on uspeti da ponovi uspeh Desteny’s Childa pratite od 14. decembra, svake srede od 22:00 i reprizno petkom od 16 časova, nedeljom od 10:10 i ponedeljkom od  09:10 samo na MTV kanalu!
Povezana vest:  Prodaja karata za Evrosong od ponedeljka