justin-bieber-2

EKSKLUZIVNA MTV PREMIJERA

JUSTIN BIEBER FT. MARAIH CAREY „ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU“

 

Prazničnu atmosferu ove zime doneće Justin Bieber i Mariah Carey  uz zvuke božićne pesme „All I Want for Christmas is You“.

U spotu, koji vam premijerno prikazujemo u nedelju u 12:00 i koji ćete sledećih 48 sati moći ekskluzivno da gledate samo na MTV kanalu, četrdesetjednogodišnja Mariah pozira u izazovnom kostimu „Baba Mrazice“, dok  dvadeset četiri godine mlađi Justin flertuje sa njom.

Povezana vest:  Britni Spirs počinje rad na novom albumu

Biber je snimio novu verziju pesme „All I Want for Christmas is You“, koju je Mariah otpevala davne 1994. godine, za svoj praznični album Under the Mistletoe, koji se našao na vrhu Bilboardove liste 200 početkom ovog meseca.

Video je premijerno prikazan na NBC-jevom 14. Božićnom Rockefeller Centre showu 30. novembra. U šou su učestvovali i Neil Diamon, Tony Bennett, Michele Buble, Cee Lo Green, Carol King i Katrine MekPhee.

Povezana vest:  Novi album grupe Hurts ''EXILE'' izlazi sutra, 11. marta

Poznatu numeru, koju je Mariah otpevala davne 1994. godine na njenom Marry Christmas albumu, do sada su obradile mnoge njene kolege. Originalna verzija pesme „All I Want for Christmas is You“ je u Velikoj Britaniji pre 17 godine bila na prvom mestu, a u top 40 je ušla u proteklih nekoliko godina zbog velikog broja preuzimanja.

Povezana vest:  ATOMSKA R:EVOLUCIJA EXITA!

Ove nedelje u 12 pogledajte novi spot i kako izgleda kada Justin i njegovo društvo krenu u Božićnju kupovinu poklona, dok im se Mariah osmehuje kao sexy „Baba Mrazica“. I da li je oštra reakcija medija zbog razlike u godinama zaista opravdana?

MTV premijera: Justin Bieber ft. Maraih Carey „All I Want For Christmas Is You“. Nedelja, 18. decembar u 12:00