Novi spot Marije Šerifović 

marija_serifovic_motorPosle izdavanja albuma “Anđeo” i ekranizacije numere “Šta da zaboravim”, Marija Šerifoviž je snimila i drugi spot i to za pesmu „Jedan vidi sve“.
Snimanje spota trajalo je dva dana i to na poznatim sarajevskim lokacijama. Reditelj spota je Haris Dubica, koji je radio i spot za Dina Merlina, za numeru “Deset mlađa”, koji je proglašen za najbolji muzički spot u 2009. u Bosni i Hercegovini.
Scenario spota govori o svakodnevnim stvarima u životu, a koje i nisu baš moralne i ispravne, pošto “Jedan vidi sve”, sve priče se završavaju na ispravan način. Za potrebe spota angožovani su mnogi sarajevski glumci poput, Nermana Mahmutovića, koji je glumio u filmu „Teško je biti fin“, Adem Smailhodžić, Adnan Demirović i Jasminka Pašić, zatim miss Hrvatske Renata Lovrinčević, sarajevski maneken Rajko Kokotović i mnogi drugi. 
Nakon snimanja spota Marija je nastavila pripreme za solistički koncert, koji će se održati 15. aprila u Beogradskoj areni. Pored glamurozne scenografije, velikog broja izvođaca na bini, u četvrtak 15.aprila sa Marijom na bini će u jednom trenutku pevati i deset najpoznatijih ljudi u Srbiji iz raznih branši. 
Prodaja karata počinje u ponedeljak 01.marta, a cene karata su od 600,00 dinara za parter, 800,00 i 1200,00 dinara za tribine, dok za VIP lože treba izdvojiti 2500,00 dinara.

Povezana vest:  Zbog Taylor Swift fanovi 1D rasprodaju karte za koncerte