masimonovi 

Masimo Savić u četvrtak uveče u Sava centru
 
Tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu Masimo Savić će održati u četvrtak 22. decembra (20:30) u Sava centru, gde će promovisati nedavno objavljeni CD „Dodirni me slučajno“ sa koga se već izdvojio regionalni hit spot „Iz jednog pogleda“ sa skoro 500.000 Jutjub pregleda.
-Dođite na koncert u Sava centru, mi jedva čekamo doći vam muzicirati, jer smo napravili novi album ‘Dodirni me slučajno’ i repertoar je osvježen novim pjesmama. Ne znam kada smo u bendu imali tako lijepu atmosferu i htjeli bi to podjeliti sa vama – poručuje Masimo.
Ulaznice još sasvim malo ima po cenama od 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara, i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra i Doma omladine, kao i preko mreža Card Service i Eventim.
Vlasnik jednog od najmoćnijih i najprepoznatljivijih glasova regiona, dokazan u hitovima kao što su  „Sjaj u tami“, „Stranac u noći“ ili „Zar više nema nas“, u Sava centru ovaj put izvešće i nekoliko pesama sa novog albuma, poput „Iz jednog pogleda“, „Kruga u žitu“ ili naslovne „Dodirni me slučajno“, ali i najavljuje da će više svirati gitaru nego ranije.
-Ovo je album u kojim sam se uključio kao nikada do sada. Svirao sam jako puno gitara na ovom albumu. Stalno mi je kritika zamjerala da ne sviram dovoljno gitara. Biće i jedno pet kompozicija u okviru novih nastupa na kojima ću svirati gitaru – kaže Masimo.
Povezana vest:  Letu Štuke na Kontaktu 2020