inna7
Inna dobila 4 milionitog fana!

Kao dokaz popularnosi koju ova atraktivna Rumunka uživa svedoče i najnoviji  podaci da je ukupan broj pregleda njenih spotova na sajtu You Tube dostigao cifru od neverovatnih 400 miliona dok je 4 miliona ljudi „lajkovalo“ Inninu zvaničnu Facebook stranicu. Tome možemo da dodamo i cifru od preko 500 000 prodatih singlova i to samo  u Britaniji! Zato i ne čudi što, i nakon dva uspešna nastupa održana u Novom Sadu, vlada veliko interesovanje za njen prvi veliki beogradski nastup.
Pored Inne, na novogodišnjem koncertu zakazanom za 13. januar 2012. u Belexpocentru, nastupiće i jedan od trenutno najtraženijih domaćih bendova, beogradski sastav MVP. Hitovi poput „Idemo gore“ i „Celu noć i celi dan“ zasluženo su doneli popularnost muzičkoj grupi MVP, čiji je album prvenac „Za Bolje Znam, Al’ Mi Bolje Ne Treba“ za samo 3 meseca preuzet više od 10.000 puta sa sajtova regionalnog MTV-ja, gde je još uvek dostupan za besplatan download. Top FM DJ podrška, DJ Borko Bajić i DJ Dejan Matić upotpuniće spisak izvođača za 13. januar.
Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-jeve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a domaćoj publici će se predstaviti na velikom koncertu u organizaciji MTV-ja i FHN Team-a, zakazanom za 13. januar u Belexpocentru! Popularna pevačica iz Rumunije poznata je po numerama „Hot“, „Amazing“ „Sun Is Up“, „Club Rocker“ i „Un Momento“.
Koncert MTV & FHN Team Predstavljaju: INNA u Beogradu, Powered by AMSTEL podržali su: Jagermeister, Radio Top FM, Masel i Radio As.

Povezana vest:  Album grupe "Aerosmith" vraća muziku iz 1975.