KatyPerry_3

Kejti Peri ne želi još decu, to je razlog razvoda nje i Rasela Brenda

Posle nekoliko meseci nagađanja o tome što se događa s brakom pevačice Kejti Peri i glumca Rasela Brenda, tek sada je jasno – razvode se! U braku su bili 14 meseci, a razlog razvoda je to što Kejti ne želi na neko vreme zaustaviti karijeru i posvetiti se rođenju dece i porodici. Vest je javnosti u petak objavio Rasel. Njegov advokat već je podneo zahtev za razvod na sudu u Los Anđelesu, a kao službeni razlog u brakorazvodnim papirima navedene su ‘nepomirljive razlike’.

Povezana vest:  Pesma Evrovizije donosi milione

Božićne praznike proveli su odvojeno. Kejti je trenutno na Havajima, gde je dočekala i Novu godinu. Razigrana 27-godišnjakinja još ništa službeno nije rekla o razvodu, a 36-godišnji Rasel za vikend je viđen u Londonu, gde je odseo u hotelu Savoj iz kojeg je na doček 2012. otišao ozbiljnog lica natečena od plača.

Američka zvezda i britanski komičar upoznali su se 2009. na dodeli MTV-jevih muzičkih nagrada kada ga je Kejti na partiju pogodila flašom u glavu, a on ju je zaprosio četiri meseca nakon toga. Pompezno i bajkovito venčanje imali su u Indiji, gde su jahali na tigrovima i slonovima. Ali njihova bajka nema srećan kraj, jer ih uza sve probleme očekuje i borba za imovinu.

Povezana vest:  Potvrđeno: BEKS'SPERIENCE koncert u Rumi

Naime, iako su za vreme braka zajedno živeli samo šest meseci, po kalifornijskom zakonu Rasel ima pravo na pola njene imovine. A to nije malo, jer se Kejtino bogatstvo, koja je pesmom ‘I Kissed a Girl’ stekla planetarnu slavu 2008, procenjuje na 44 miliona evra, a na Forbsovoj listi zauyima 38. mesto u 2011. Imaju i zajedničku vilu u Holivudu, a nikada nisu potpisali predbračni ugovor!

Povezana vest:  Bajaga i Instruktori oduševili Zagreb