one_direction
Ljubomorne tinejdžerke prete fanovima One Directiona

Agresivne obožavateljke sve su češća pojava – prvo su Džastinovoj devojci Seleni Gomez ‘online hejteri’ pretili smrću, a slične je poruke dobila i Karolina Flak (32), devojka 17-godišnjeg Harija Stajlsa, člana sve popularnijeg britansko-irskog boy benda One Direction.
Ali nisu bolje prošle ni mlade obožavateljke koje su na koncertu u Volverhemptonu momci iz benda izveli na binu. Tinejdžerke su se odmah našle na meti ljutitih obožavateljki koje su ih zasule pretnjama i uvredama.
Kako je objavio The Sunday Mirror, tinejdžerka po imenu Holi Gilbert i još dve devojke počele su da dobijaju preteće poruke nakon što su ih momci iz One Directiona pozvali da im se pridruže na pozornici na koncertu.
-Zašto te je Hari izbrao? Jadna si i ružna. Izgledaš kao pacov! – glasila je jedna od poruka koje su tinejdžerke dobile na svoj twitter. Zbog internet mrzitelja (engl. hater),momci iz benda One Direction, inače nastalog u talent showu “The X Factor”, odlučili su više ne pozivati obožavateljke na binu.
-Našla sam se na meti zbog Harija koji je najpopularniji član benda. Ipak, mislim da nije u redu da je bend zbog ljubomornih fanova odlučio prestati pozivati obožavateljke na pozornicu na svojim nastupima -rekla je Holi.
Prema rečima PR-a One Directiona, devojke su trebale zagrejati atmosferu, ali niko nije mislio da će doći do takve burne reakcije.
Inače, najeksponiraniji član benda One Directiona Hari Stajls podigao je veliku medijsku buru nakon što se otkrilo da je u vezi s TV voditeljkom X-factora Karolinom Flak.

Povezana vest:  THE DOORS ALIVE SVIRAJU PREKO DVA SATA U DOMU OMLADINE