Kim Neda Clea _ana_neda ukraden_33

Neda Ukraden i slovenački duo Clea&Kim završili singl i video spot u rekordnom vremenu

-Radili smo do kasno u noć, ali isplatilo se. Neda ima prekrasnu energiju, koju nesebično deli sa okolinom. Bilo nam je zadovoljstvo i čast raditi sa tako velikom zvezdom. – izjvaio je slovenački dvojac.

-Neda i njen producent su nam ponudili saradnju, želeli su nešto novo, puno adrenalina. Primetili su da je naš stil više evropski i da nemamo problema sa engleskim jezikom, povezao nas je naš manager Ilija Jovanović koji sarašuje i sa Nedom Ukraden, desilo se je nešto o čemu mnogi sanjaju – o saradnji sa pop zvezdom Balkana kaže Clea, deo dueta Clea&Kim.

Povezana vest:  Originalan provod na Lovefestu uz Heineken

-Na isteku stare godine snimili smo pesmu, i atraktivan videospot za Nedin novi singl “Girls night”, koji je režirao Dejan Miličević, čovek broj jedan u Srbiji što se tiče kreiranja spotova. Pored njegove nepogrešive ekipe asistenciju mu je pružio simpatični Uroš Gracar.

 Dejan Milicevic i neda ukraden

Nema sumnje da će pesma postati hit. Neda Ukraden će krajem februara izdati novi album “Nije ti dobro”, a pesma, koju je snimila sa Cleo&Kim će se na radijskim stanicama zavrteti već od kraja januara.

Povezana vest:  Osam voštanih figura Lejdi Gage u muzejima Madam Tiso

Videospot će premijerno predstaviti u Disco Planetu Koper i Kranj, a u prvoj polovini februara Clea&Kim i Neda odradiće nekoliko televizijskih promocija po celom Balkanu, uključujući Bugarsku i Rumuniju.

NE8962~1

Muziku za ovu predivnu pesmu je napisao Dušan-Dule Bačić u saradnji sa McMilanom , a tekst u engleskom jeziku napsala je Milanova žena Lucienne. Koreografiju za ovaj spot je uradio Erik Bukovnik, koji pod svojim patronatom drži popularnu plesnu grupu Maestro. Snimanje je počelo u fitnes centru Oaza, gde su snimili kadar plesnog treninga. Kasnije se scena preselila u prostore amfiteatra casina Kongo Grosuplje.

Povezana vest:  X FACTOR, Lukijana sačuvala publika, Haris Ćato ispao

Clea&Kim, Neda i ostala ekipa su dobar deo dana provele u šmikernici. Za Nedinu frizuru brinuo je salon Luka Luka, a za Cleu i Kim Prive lepotni studio. Haljine koje su nosile je delo kreatorke Vladi Kralj, iz Ljubljane.

Devojkama se u snimanju spota pridružilo oko 50 plesača predvođena plesnom grupom Dreamteam.

FOTO: Ana Kovač, Nejc Hötzl i management Clea&Kim

{vsig}NEDA_CLEA_KIM{/vsig}