Miley-Cyrus-Kelly-Osbourne-Grammys

Majli Sajrus, Džastin Biber i Kelan Lutz vode Punk’d

 

Majli Sajrus, Džastin Biber i Kelan Lutz su samo neke od svetskih zvezda koje će biti domaćini nove sezone popularne TV serije. Podsećanja radi, šou je od 2003. pa do 2007. godine vodio Ešton Kučer, a od tad je on bio na pauzi. Prošle godine, MTV je najavio kako će ponovo pokrenuti ovu popularnu seriju, ali sa novim voditeljima. Ipak, Kučer će biti na setu, ali iza kamere, kao izvršni producent.

Povezana vest:  Ljubav, rađanje, agresija, starenje, svađe, smeh i suze- sve to donosi nam Tony Cetinski u ekranizaciji pesme "Opet si pobijedila"

-Ima li boljeg načina da se počne Nova godina nego tako što će Ešton i MTV vratiti Punk’d na velika vrata. Tu je čitava generacija novih naivčina koji samo čekaju da se s njima našale njihovi slavni prijatelji, a fanovi će sve to moći da vide – stoji u izjavi jedne zvaničnice MTV.

Kloi Kardašijan je jedna od žrtva skrivene kamere nove sezone emisije „Punk’d“ koja će se od 19. marta nakon pet godina početi da prikazuje na MTV-ju.

Povezana vest:  Franc Ferdinand i Cure na albumu sa muzikom iz filma Tima Bartona

Nove domaćice emisije, Majli Sajrus i Keli Ozborn odlučile su da se našale sa rijaliti zvezdom pa su je pozvale na druženje. Starleta je mislila da dolazi na žensko druženje kod drugarica, a dogodila joj se poprilično zanimljiva situacija.

Američka premijera serije zakazana je za 19. mart.