demi_lovato_unbroken_photoshot

Demi Lovato: Selena Gomez i Majli Sajrus su bile uz mene
 
Demi Lovato (19) potpuno se oporavila nakon što je u novembru 2010. godine zbog nagomilanih psihičkih problema tri meseca provela u rehabilitacionom centru. Mlada glumica i pevačica kaže da se sada oseća bolje nego ikad, te da je puno naučila na svojim greškama.
Demi je upozorila mlade da se nikako ne povedu njenim primerom. Dizneijeva zvezda priznala je da je u prošlosti imala faze kad je posezala za alkoholom i opijatima.
-Za mene je seksi biti trijezan, a ne pod uticajem alkohola ili opijata. Mislim da je to kul. Sad vidim da sam samo prolongirala svoju bol. Želela sam otupeti i potisnuti probleme. Ali to ništa ne resave – kaže Lovato.
Dodala je da je kad je bila tri meseca u rehabilitacionom centru shvatila i ko su joj pravi prijatelji.
-Selena Gomez i Majli Sajrus bile su celo vreme uz mene. Njihova podrška mi je jako puno značila. Majli i ja smo temperamentne i tvrdoglave, znamo se žestoko posvađati, ali za par dana nas prođe. Selena je najmiroljubivija osoba koju znam. Iako su vrlo različite obožavam ih obe, one su moje najbolje druragice. A to su i dokazale dok su bile uz mene u najtežim trenucima – kaže Demi koja je s povratničkim albumom ‘Unbroken’ oduševila svoje fanove.
Demi se oštro suprostavila i on line hejterima koji su napali Majli Sajrus komentarima da se ugojila.
-Prihvatila sam svoje telo kakvo je. Ja sam devojka koja nikakada neće biti mršava poput grančice. Imam obline i ponosim se time. Majli, prelepa si! – napisala je Demi nedavno na twitteru.
Povezana vest:  Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom na Arsenal festu 2024!